cytrynkaaa9
6 months agoRising Novice
Event
Hejka, mam problem z nowym Eventem,mianowicie gdy dochodzę to zadania aby pojechać do Parku Magnolii,wyruszam w podróż i tyle,ekran ładowania i nic 🤷🏻♀️ próbowałam załadować również tą parcelę po...
@cytrynkaaa9 nie masz w grze przypadkiem jakiś modów?
Do poprzedniego wpisu dodam, że na miejscu Parku Magnolia dawno temu wybudowałam mieszkalny dom, więc po parku ani śladu. ;) Mimo to stwierdziłam, że nie zaszkodzi wykonać to polecenie jadąc w miejsce dawnego parku i o dziwo, na miejscu pojawił się Emit i przekazałam mu wszelkie informacje.
Myślę więc, że masz w grze jakieś zepsute mody i to one powodują ten błąd. jeżeli tak jest, to zapoznaj się, proszę z poradnikiem i wykonaj jego zalecenia: https://forums.ea.com/discussions/the-sims-4-technical-issues-pl/poradnik--jak-si%C4%99-pozby%C4%87-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-w-grze-i-problem%C3%B3w-z-modami-/11091536#M1863
Hej! Więc problem rozwiązałam jedynie poprzez nowy zapis,rozmawiałam z EA tak mi poradzili,bo nic innego nie pomogło,ani inna rodzina,ani inni Simowie,naprawa gry ,odinstalowanie gry. Zrobiłam to tak że zapisałam rodzinę w galerii i dom ,nowy zapis i wprowadziłam ich na nowo z tym że niestety stracili wszystkie swoje związki :( no ale trudno.
Pozatym może się orientujecie dlaczego za każdym razem po naprawie gry,gra się w sumie psuje bo zmienia się język na angielski? 😅
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź!