Forum Discussion

xxxpheliac's avatar
4 years ago
Solved

Folder Mods

Cześć! Przychodzę z pewnym problemem, mianowicie niedawno nabyłam kartę Micro SD i na niej zainstalowałam Simsy i tu zaczynają się schody - gra nie stworzyła standardowego folderu Electronic Arts, jest jedynie folder The Sims 4, w którym brakuje podfolderu Mods. Chciałam być sprytna i stworzyć go sama - zrobiłam to zgodnie z instrukcjami (dodałam plik Resource.cfg), jednak pomimo tego mody nie działają. Sprawdzałam ustawienia gry i według nich powinnam mieć je włączone, te jednak się nie pokazują. 

Co robić? ☹️

• @xxxpheliac  Witaj 🙂

Nie, folderu mods nie tworzymy się w folderach zbiorczych zainstalowanej gry - Nie ta lokalizacja, gra tego nie będzie widzieć.

Folder mods jest tworzony w dokumentach tj. - <twoja nazwa użytkownika Windows>>Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4

2 Replies

• @xxxpheliac  Witaj 🙂

Nie, folderu mods nie tworzymy się w folderach zbiorczych zainstalowanej gry - Nie ta lokalizacja, gra tego nie będzie widzieć.

Folder mods jest tworzony w dokumentach tj. - <twoja nazwa użytkownika Windows>>Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago
7,555 Posts