Forum Discussion
@julinek1234
Przede wsztskim wylacz usluge OneDrive aby zapobiec arbitralnemu przenoszeniu przez komputer biezacych zapisów w chmure
Mozesz tez zabezpieczyc folder gry w opcjach One Drive ale nie da sie zastrzec jednego folderu - musialabys zastrzec niestety cały folder Dokumenty
Najlepiej włacz opcje :zapisuj pliki tylko na tym komputerze
https://support.office.com/pl-pl/article/domy%c5%9blne-zapisywanie-plik%c3%b3w-w-us%c5%82udze-onedrive-w-systemie-windows-10-33da0077-770c-4bda-b61e-8c8e8ca70ac7?ui=pl-PL&rs=pl-PL&ad=PL
Nastepnie:
Wysuń myszką folder mods na pulpit. Z folderu gry usun plik localthumbcache.package oraz wszystkie foldery ze slowem cache w nazwie.
Napraw gre na Origin
Origin/Moja biblioteka gier - prawym myszy na okladke TS4 - opcja Napraw
Uruchom gre i daj znać jak gra bedzie działac bez CC i po naprawie. Byc moze jakies Twoje CC jest juz niekompatabilne z grą po kolejnej aktualizacji i psuje pliki gry,
Nie jestem pracownikiem EA
- 6 years ago
Zrobiłam tak i niestety bez zmian ;(
- kreatora6 years agoHero (Retired)
Twój folder gry jest przesuwany za kazdym razem w inna lokacje przez komputer. Dlatego ga co chwila tworzy nowy folder.
Aby znaleźć gdzie ten folder znika sprobuj uzyc tego sposobu.Zacznij gre i porób jakies zdjecia - uzyj klawisza C aby te zdjecie zrobic.
Nie wychodz z gry ani nie rób sejfu,
Kliknij trzy kropki u gory po prawej i wybierz opcje gry.
Znajdz tam jak wskazano na zdjeciu po lewej Zrzuty ekranu
Tam znajdz sciezke gdzie te zruty ekranu sie zapisują.
To wskaze Ci miejsce gdzie znajduje sie folder ktorego gra własnie uzywa i do ktorego nie bedziesz miał dostepu po wyjsciu z gry.
- 6 years ago
Porobiłam zdjęcia, weszłam w folder gdzie się powinny znajdować lecz jest pusty. Niezbyt rozumiem co mam zrović z tym folderem