Forum Discussion
W poniższym zdjęciu wysyłam jak to u mnie wygląda. Folder jest pusty
Wcześniej miałam dwa foldery teraz mam tylko jeden
@julinek1234
Podaj prosze jak prosi Ti_Sento79 DxDiag twojego komputera.
Jesli doradca EA Ci zalecił jak pisalas w pierwszym poscie zmiany wersji gry na wersje 64 bitowa to mysle, ze Twoj komputer nie powinien uzywac wesji Tradycyjnej gry ale to mozna dopiero potwierdzić po sprawdzeniu Twojego DxDiag.
Jednak zmiana wersji gryna 64 bitowa bez odinstalowania tej wersji Tradycyjnej spowodawała prawdopodobnie te błedy ze znikaniem sejfow.
Czyli rada osoby z EA była dobra ale niekompletna. Byc moze ta osoba zakladala zw wiesz ze powinnas reinstalowac gre,
Na dzis to wyglada tak ze zaczynasz gre w folderze gry wersji 64 bity a potem twoje sejfy sa przerzucane do folderu wesji gry Tradycyjnej i znikaja - byc moze ten folder został gdzies przesuniety. A ty znow zaczynasz gre w folderze wersji normalnej 64 bity, gdzie twoich poprzednich zapisów juz nie ma.
Jesli twoj DXDiag potwierdzi ze nie powinnas uzywac wersji Tradycyjnej gry to jedyna opcja bedzie odinstalowanie calej gry i pobranie jej na nowo NIE pobierajac i nie instalując wersji Tradycyjnej, Poniewaz niestety nie mozna odinstalowac jedynie tej jednej wersji Tradycyjnej , a całej gry nie - ma to zwiazek z aktualizacjami..
Ale na razie proszę podaj ten DxDiag