Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
9 years ago
Solved

Gdzie jest kod rejestracyjny The Sims 4

Cześć 🙂

Dzisiaj kupiłam sobie TS4. Miałam już konto na Origin bo grałam w TS4 Demo. Przy pobieraniu pojawiła mi się informacja że muszę wpisać kod produktu. Nie wiem gdzie on się znajduję. Skontaktowałam się z koleżanką i ona powiedziała mi że w środku są w kartki, u mnie jest tylko jedna. Gra jest oryginalna bo z Empika. Bardzo proszę o pomoc!

• @Marysiaork Witaj na forum! 

Kod produktu do aktywacji pełnej gry Sims 4 powinien znajdować się na ulotce/instrukcji w pudełku, opisany jako numer seryjny (20 znaków), jak na zdjęciu po prawej:

Jak zainstalować grę Sims 4 oraz wykorzystać kod produktu znajdziesz w naszej instrukcji tutaj i tutaj.

Powodzenia! 🤞

7 Replies

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    9 years ago

@Marysiaork Witaj na forum! 

Kod produktu do aktywacji pełnej gry Sims 4 powinien znajdować się na ulotce/instrukcji w pudełku, opisany jako numer seryjny (20 znaków), jak na zdjęciu po prawej:

Jak zainstalować grę Sims 4 oraz wykorzystać kod produktu znajdziesz w naszej instrukcji tutaj i tutaj.

Powodzenia! 🤞

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    9 years ago

Niestety mam tylko jedną kartkę. Na niej jest

-Instalacja gry

-Uruchamianie gry

-Ostrzeżenie przed epilepsją (padaczką)

-Porady dotyczące wydajności

-Potrzebujesz pomocy?

-Gwarancja

-Zarejestruj się w sieci pod adresem profile.ea.com.

-Zgoda na wykorzystywanie danych

I na ostatniej stronie różne informacje o grze, grafice itp.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    9 years ago

A MI KOD WOGULE NIE DZIAŁA NIE DA SIĘ ZAINSTALOWAĆ JA GO KUPIŁAM NO I PISZE ŻE KOD JEST WYKORZYSTANY

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

też mam taki problem tyle że nie mam nigdzie kodu  grę zakupiłam 18.03.2018  ni nigdzie kodu nie mam nawet w email i co teraz co mam zrobić ??

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago
    a grę zakupiłam w origin i pisze że kod powinien być w email lub w właściwościach gry ani w jednym ani w drugim nie ma konto odświeżałam i nic albo przyślecie kod albo proszę o zwrot pieniedzy
  • Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

natus123123
    ★★★ Newbie
    natus123123
    a grę zakupiłam w origin i pisze że kod powinien być w email lub w właściwościach gry ani w jednym ani w drugim nie ma konto odświeżałam i nic albo przyślecie kod albo proszę o zwrot pieniedzy
  • Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

też mam taki problem tyle że nie mam nigdzie kodu grę zakupiłam 18.03.2018 ni nigdzie kodu nie mam nawet w email i co teraz co mam zrobić ??

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,322 PostsLatest Activity: 2 hours ago