Goście z noclegiem
Mam mały problem. Urodziło mi się niemowlę w rodzinie i przypadkiem kliknęłam, żeby przyjechała rodzina mojej simki na nocleg. Nie zaprosiłam ich do środka, bo myślałam, że po jednym - dwóch dniach sobie pójdą. A tu już mijają dwa tygodnie a oni nadal siedzą z walizkami na dworze i śmierdzą :/ Mam włączoną wolną wolę dla wszystkich simów, którymi akurat nie gram, więc jak w mojej trzyosobowej rodzinie aktywną mam akurat moją simkę, to jej mąż łazi do nich i z nimi gada. Jeden z młodszych braci ma dostęp do domu, bo sam go wziął i wykąpał w wannie. Nie wiem jak mam się ich pozbyć z domu, bo nie pojawia mi się opcja "wyślij wszystkich do domu" u żadnego sima. Dodam jeszcze, że jak zapiszę grę i wejdę w parcelę rodziny, która odwiedza moją, to wszyscy są u siebie w domu.
Okej, problem sam mi zniknął, bo włączyłam właśnie grę żeby wypróbować zaproponowane rozwiązania i widzę, że nie ma już tej rodziny u moich simów :') Możliwe, że wystarczyło wejść w zarządzanie światami a potem sprawdzić czy ta rodzina jest u siebie w domu ale nie chcę tego podawać za rozwiązanie, bo nie wiem czy to faktycznie przez to 🙂