Forum Discussion

Nesiullka's avatar
5 years ago

Gra nie widzi modów.

Dzień dobry mój problem polega na tym, że gdy wchodze w The sims 4 i klikam "nowa gra" to mody w postaci ubrań są widoczne wszystkie lecz kiedy wchodzę w daną rodzinę, która pogrywam i chce przebrać Sima w jakieś ubrania z modów to gra ich nie odczytuje, a jak chce pofiltrować na "zmodyfikowane to wyskakuje mi komunikat "brał wyników, zmodyfikuj filtry aby zobaczyć więcej". Czy ktoś ma pomysł co można z tym zrobić?

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @Nesiullka

Wyrzuć z folderu gry wszystkie foldery ze slowem cache w nazwie oraz plik localthumbcache.package - gra odtworzy je po włączeniu. Nastepnie napraw grę na Origin
    Origin /moja biblioteka gier - prawym myszy na okładkę gry - opcja Napraw.
    O ile twoje CC (mody) są aktuane i są w wersji dostosowanej do ostatnich aktualizacji to problem powinien zniknąć.
    Problemy z CC wystepują wtedy gdy po kolejnej aktualizacji gry niektore z nich stają sie niekompatybilne z grą - czytaj : nie będą juz w grze dzialać.
    Przeczytaj ten poradnik :
    https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/td-p/7197126/jump-to/first-unread-message

Nie jestem pracownikiem EA
  • Hej @Nesiullka,

Pomimo tego, że mody nie są przez nas oficjalnie obsługiwane nie zapomnij przyznać XP @kreatora jeżeli podoba Ci się jej odpowiedź i koniecznie kliknij "Zaakceptuj jako rozwiązanie", jeżeli zawarte wskazówki pomogły Ci się uporać z Twoim problemem. 🙂

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,313 PostsLatest Activity: 12 days ago