SimsejeNew Adventurer6 months agoGrillowanie - zupa z kasztanówPo wybraniu Weź porcję zupy z kasztanów, mój sim w kolejce ma napisane Weź zupę z żołędzi.07.01.2026_02-11-39.png2.2 MB07.01.2026_02-11-23.png2.1 MB
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,823 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,823 Posts
Recent DiscussionsBiały ekran Copperdale 3 miesiące temu chciałem zmienić parcele mieszkalną w Copperdale na wynajem. Wyrzuciło mnie z gry i od tego momentu jak chce wejść z trybu głównego ekranu lub podróżować z simem do Copperdale to mam ...Ściany sąsiednich mieszkań nie zapadają się/nie są wycinane Mam uporczywy problem z systemem renderowania ścian w apartamentach w San Myshuno. Ściany i sufity sąsiednich (nieaktywnych) apartamentów nie chowają się ani nie opadają podczas korzystania z trybów ...Usunięty zapis gry PILNIE PROSZĘ O WASZĄ POMOC JAK NAJSZYBCIEJ!!! W mojej grze mam chyba z 5 (5 takich które używam, bo same grę mam od 2017 i miałam więcej zapisów , które świadomie usunęłam w ok. 2020 jak czyściłam ...problem z dodatkami mam taki problem że po zainstalowaniu the sims 4 przez Steam nie pobrały mi się dodatki kupione prze EA app . \Konto na Steam jest połączone z EA app i na odwrót. Wyświetlają mi się tylko dodatki zak...Częściowe zawieszenie gry Początkowo rozgrywka jest płynna i wszystko działa, ale po około godzinie gra częściowo się zawiesza. Czas płynie normalnie i Simowie podejmują autonomiczne interakcje. Mogę klikać w interfejsy, ale ...