SimsejeSeasoned Traveler2 months agoGrillowanie - zupa z kasztanówPo wybraniu Weź porcję zupy z kasztanów, mój sim w kolejce ma napisane Weź zupę z żołędzi.07.01.2026_02-11-39.png2.2 MB07.01.2026_02-11-23.png2.1 MB
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 40 minutes ago7,701 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 40 minutes ago7,701 Posts
Recent DiscussionsBłąd podpowiedzi opisu w zadaniach do wykonania w domu - Konsultant ds. miłości Hej, w komputerze jest kategoria "Eksploruj..." podczas, gdy w zadaniu podpowiedź błędnie opisuje jako kategorię "Wyszukiwanie". Screeny powyżej. Pełna kolekcja, bez modów. Błąd wyświetlania - Sznur lampek "Poziomy" z Dochodowe hobby Hej, w pokoju, w piwnicy (poziom -1) mam pod sufitem umieszczone lampki z Dochodowego hobby (bez kodu bb.moveobjects on i bez użycia klawisza ALT, tzn. tak jak gra pozwala je umieścić sama),...Interakcja HAKOWANIE > Oceny szkolne - błąd Hej. Moja simka - nastolatka - na komputerze może hakować oceny szkolne, mimo że została wyrzucona z liceum. Pełna kolekcja, bez modów. Mała firma nie działa Parcela ustawiona jako mieszkalna, próbowałam otworzyć na niej małą firmę (sklep). Mała firma otworzona, ale gdy weszłam w tryb budowania i próbowałam ustawić które pomieszczenia są publiczne a któr...Altualizacja Cześć, dzisiaj ściągnęłam aktualizację i po niej nie moge normalnie grać. Dodatki w bibliotece sa zainstalowane ale po włączeniu gry jakby ich nie bylo. Pojawia sie informacja ze sa w posiadanych ale...