OnciPonciNew Traveler9 days agoGrillowanie - zupa z kasztanówPo wybraniu Weź porcję zupy z kasztanów, mój sim w kolejce ma napisane Weź zupę z żołędzi.07.01.2026_02-11-39.png2.2 MB07.01.2026_02-11-23.png2.1 MB
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,576 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,576 Posts
Recent DiscussionsProblem techniczny Hejcia, mam problem z galerią simową... Nie mogę zapisać stworzonej przez mnie parceli (dom, bar, restauracja itd. ). Wyświetla mi się kółko ładowania i czekam jakieś 3 minuty aż zniknie, po czym ja...Aktualizacja The sims 4 Czy tylko ja nie mogę odpalić simsów po ostatniej aktualizacji? Zero możliwości innego odpalenia, bo EA wyświetla mi informacje : I od wczoraj nic się nie dzieje, resetowałam komputer i wylogowy...Nie chce się włączyć Hej, od paru miesięcy mam problem i chcę go w końcu naprawić . Wcześniej jak chciałam włączyć grę i wybrać rodzinkę, która będę grała to ladowal mi sie ten mały obraz co pokazuje ile jest simow i ja...Gra całkowicie nie działa Dzień dobry, kilka dni temu po uruchomieniu gry nie mogłam nic zrobić - gdy tylko załadowywała się moja rodzina i próbowałam na cokolwiek/kogokolwiek kliknąć, czas stawał w miejscu. Ustawały dźwięki...The sims 4 nie chcą się uruchomić Gdy chcę włączyć grę pojawia mi się czarny obraz i nic więcej się nie dzieje. Gdy wychodzę z tego czarnego ekranu pojawia się komunikat, że wystąpił błąd który uniemożliwił uruchomienie gry. Proszę o...