Forum Discussion
3 Replies
- danuta7206 years agoHero+
Hej @Mirabel1001
Oto co możesz zrobić :
- zalogować się do aplikacji Origin na komputerze , najlepiej "jako administrator", kliknąć na okładkę gry i pod nią znajdziesz dodatek, który możesz pobrać na komputer. 🥳
A na przyszłość, wszystkie gry możesz kupować wprost z aplikacji Origin 😉
Pozdrawiam.
Niestety wśród pakietów rozgrywki nie wyświetla mi się ten który kupiłam.
I chyba niestety zrobiłam to na dwóch kontach, czy jest jakaś możliwość, żeby to naprawić. Na początek myślałam że one odrobinę się różnią ale są połączone (maja chyba ten sam gmail)
ale potem w aplikacji zalogowałam się na te dwa konta i one się różnią pierwsze ( te z Simsami) ma mało opcji brak dostępu do sklepu nie ma tam znajomych ogółem nie ma nic. Lecz drugie ma wszystko czego ma to pierwsze ale nie ma na nim Simsów, lecz jest na nie pobrany dodatek.
- danuta7206 years agoHero+
Gdy masz starą wersję aplikacji Origin to pomogą te kroki:
1. Odinstaluj aplikację Origin za pomocą programu REVO.
2. Wykonaj restart komputera.
3. Pobierz i zainstaluj najnowszą wersję Origin
4. Zaloguj się do aplikacji Origin "jako Administrator" (PPM na ikonę aplikacji>Uruchom jako Administrator).
5. Odszukaj pakiet pod okładką podstawy gry i pobierz go na komputer.6. Dodatkowo: wyczyść pamięć podręczną Origin
Gdy to nie pomoże to będziesz musiała skontaktować się z doradcą EA.
@Edit:
W takiej sytuacji, gdy dodatek został zarejestrowany na innym koncie niż podstawa gry to jedynie może rozwiązać problem połączenie obu kont, ale wiąże się ono z ryzykiem - zapoznaj się z tym tematem.
W każdej sytuacji wymagany będzie jednak osobisty kontakt z doradcą EA.
Pozdrawiam.