SimsejeNew Adventurer1 month agoInterakcja HAKOWANIE > Oceny szkolne - błąd Hej. Moja simka - nastolatka - na komputerze może hakować oceny szkolne, mimo że została wyrzucona z liceum. Pełna kolekcja, bez modów. Show More
SimsejeNew Adventurer1 month agoHej,nie przeszkadza mi to. Zgłaszam po prostu do poprawki, ale, jak napisałaś temat jest już znany.
EA_KalinaCommunity Manager to Simseje1 month agoSuper, że to podrzucasz nam te informocje – takie rzeczy pomagają szybciej wychwycić i poprawić problem👍
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 40 minutes ago7,768 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 40 minutes ago7,768 Posts
Recent DiscussionsGra się wyłącza Po ostatniej majowej aktualizacji (HotFix) gra sama się wyłącza po jakiś 15-20 minutach grania. Nie pokazuje żadnych błędów, po prostu wychodzi do pulpitu. Naprawa gry nic nie dała. Odinstalowanie (w...Suwaki modyfikacji makijażu nie działają przy przesuwaniu w lewo Hej! W CAS w makijażu, niezależnie od rodzaju czy to usta, czy cienie do powiek, nie działają 3 suwaki przy przesuwaniu w lewo: odcień, nasycenie i jasność. Jedynie nieprzezroczystość działa w pełni....zawiesza się gra the sims 4undefinedPrzerywanie czynności dla telewizji Mam taki problem, że simowie przerywają czynności które aktualnie robią (np. odrabianie pracy domowej, gotowanie, branie prysznica itp.) po to, żeby oglądać kanał z zakłóceniami. Robią to ciągle, pot...Rodzina Mam rodzinę w której powstało nowe małżeństwo, nie mogę oddzielić ich od aktualnej rodziny i przekazać srodków. Próbowałam naprawić grę i to nie pomogło. Ktoś wie o co tutaj może chodzić?