kosmitka214Rising Traveler4 years agoJak przechodzić między piętrami na x box w the sims 4 Jak w temacie ktoś wie jak przechodzić między piętrami góra dół i jak zmieniać widok ścian??
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago7,592 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago7,592 Posts
Recent Discussionsbłąd ed35e0ea:29f00e76:00000000:18a1dd51 Hej, mam simsy zainstalowane przez steam i wyświetla mi się cały czas powyższy komunikat. Sprawdzałam w menedżerze zadań i aplikacja nie jest odpalona, próbował też odinstalować i instalować ponownie...problem z uruchomieniem simsów nie mogę otworzyć simsów 4 bo wyskakuje mi taki błąd, próbowałem odinstalowywać simsy i nic nie dało, usunąłem wszystkie mody i nadal mi ten błąd pokazuje proszę o pomoc Animals disappearing Animals in the game are not functioning correctly. It is impossible to ride a horse — when selecting the “Mount” interaction, the Sim resets immediately. Another issue is that dogs and cats disappea...wyłączenie gry Gra samoistnie się wyłącza Błąd z interakcja z niemowlakiem Witam, Mam problem ponieważ zniknęły mi wszystkie możliwe interakcje z niemowlakami. Gdybym chciała żeby moja simka np wzięła niemowlę na ręce i coś tam zrobiła to nie mogę i wyświetla mi się t...