jak przenieść gre na inne konto origin?
Mam pewien problem. Kilka lat temu a dokładnie w 2014 roku kupiłam sobie grę The Sims 4. Jako, że miałam wtedy ok. 9 lat założyłam tzw. konto dziecka (czyli podałam prawdziwą datę urodzenia i teraz nie mam dostępu np. do galerii w ts4 lub zakupu innych produktów, więc założyłam nowe konto origin i próbowałam przenieść moje ts4 i dodatki, które do tej gry posiadam ale pisało, że: kod został już wykorzystany. Bardzo bym chciała przenieść moje The Sims 4 i inne dodatki, akcesoria i pakiety na nowe konto, na którym będę mogła (oczywiście pod nadzorem rodziców) kupować inne gry i korzystać z galerii. Proszę o pomoc góry bardzo dziękuję :-)
PS. Jeszcze wspomnę, że wszystkie dodatki, akcesoria i pakiety kupowałam stacjonarnie i mam do nich kody aktywacyjne
- Miejskie życie - Witaj w pracy -Spotkajmy się - Zestaw 2 (kuchnia na wypasie, ucieczka w plener, upiorności) - The Sims 4 (edycja limitowana)
Nowe konto, które stworzyłam to to, z którego teraz piszę ;-)
Witaj
Nie trzeba zakładać nowego konta, stare zawsze można odzyskać 🙂 oraz zmienić z konta dziecka na konto pełnoprawne.
W takim przypadku wymagany będzie kontakt z suportem EA, sprawdzą oni po weryfikacji czy to twoje konto i będzie można zmienić wszystko.
Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.
- Wejdź na https://help.ea.com/pl/
- Wybierz opcję "Pomóż w grze".
- Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
- Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
- Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
- Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)
Nie ma innej możliwości niż rozmowa telefoniczna lub live chat. live chat, Tylko w języku angielskim. Aby uzyskać do niego dostęp, zmień język/region strony kontaktu na Stany Zjednoczone w prawym górnym rogu. Tel. +48 (22) 397 08 40 Linie otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-21.00.
Do weryfikacji przygotuj: jak pamiętasz starego maila na który było zakładane konto oraz klucze wykorzystane właśnie na tamtym koncie