Forum Discussion
@marekzb
Ani jednego CC tam nie wsadziles? Bo cytuje : "Any CC with any of the new Fashion rarity tags WILL BREAK THE TRENDI SYSTEM AND CAUSE THE GAME TO FAIL TO BE ABLE TO SAVE."
W tym domu nie miales zadnego CC? Moze sprobuj dla testu zagrac w domu Maxisa zbudowanym w grze, a -nie wzietym z biblioteki albo sciagnij chate z Galerii z adnotacją z tagiem #noMOO - mozesz jakąś moją 🙂 Domy z Galetrii są "czyste" - noCC choć nie zawsze dobrze zbudowane W domach Maxisa czesto EA uzywała kodu MOO a raczej narzedzia TOOL i nie zawsze z dobrym skutkiem.
Jesli nie :
Zrob DxDiag swego kom[putera i zalacz go tutaj do postu.
https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Info-Jak-wygenerowac-raport-DxDiag/td-p/5923956
Nie ma tak, ze u jednych ta sama gra dziala bez problemu a u drugiej osoby nie działa,
Czym sie wiec różnimy? Wiadomo - gramy na innym sprzęcie.
U mnie system jest po kazdej aktualizacji Windowsa naprawiany narzedziami Windowsa i zawsze potem mam meldunek ile zepsutych plików misiało być podczas tej naprawy wymienionych. Wszystkie sterowniki zarowno do BIosu jak i do karty mam aktualne. Ustawienia rezolucji ekranu jest dostowana przez program Ge Force Nvidii do gry, . Regularnie czyszczone pliki tymczasowe wystemu ktore potrafią zeżreć miejsce na dysku o czym nawet nie bedziesz wiedział - po prostu gra ci sie nie zapisze, bo nie bedzie miała gdzie sie zapisać.
Ta gra na czysto nie ma żadnego błędu - technicznie jest sprawna, powiem Wam szczerze że nigdy takich błędów w grze nie miałem, żeby coś nie zapisywała, albo crashowała odkąd ją posiadam od roku 2015 do teraz. Nie używam CC i modów to tak na marginesie.
Baa niektórzy nawet mi nie dowierzają, jakim cudem na mojej konfiguracji ta gra działa :P , powinna być tak niestabilna i generować błędy, że szok, a tu niespodzianka gra chodzi bardzo płynnie i bez błędów.
Na dowód prześlę wam mój Dxdiag oraz config z gry i pytanie jak to możliwe że gra na tym działa - stare sterowniki z 2018 roku, ramu 4 GB gra ma do dyspozycji niecałe 2 GB, oceńcie to sami 🙂
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago
- 3 days ago