Kolejna porcja problemów z grą the sims 4
Witam od jakiegoś czasu zmagam się z koleją porcja uciążliwych problemów pojawiających się w grze the sims 4 dokładnie gdy podjęłam karierę lekarza to sim podczas operacji przemieszcza się z Komory na simki nogi która jest lekarzem a ta natomiast staje z rozłożonymi rękoma na boki ponadto chociaz simka wykona kompleks badań simom to nie zawsze jest w stanie zdiagnozować dolegliwość simsa prócz tego wciąż simsy przeskakują mi z miejsca na miejsce a w dodatku niekiedy zacina mi się kolejka działam przez co sim nic nie robi do puki nie wciśniemy czegoś innego lub nie zresutemy sima pozatym jest problem z tym że mój sim zakończył studia był po odbiór dyplomu który otrzymał jednak w zakładce kariera wciąż jest napisane że studia jakby nie były zakończone co zrobić by pozbyć. Się tych błędów do tego dochodzi błąd wczytywania gdy włączam grę to niby mi się włącza jednak po jakimś czasie nie przesowa się pasek wczytywania i tam puki nie zresetuje gry wtedy jakoś udaje się wejść w tą grę a tak można czekac godzinami na wczytanie zapisu czy ktoś zna rozwiązanie tych problemów?? Jeszcze muszę dodać że gdy wysyłam sima na spacer z psem to zwierzak mi się też stałe teleportuje raz jest z simem a raz z drugiej strony miasta i za chwilę przeskakuje spowrotem a gdy mam włączona opcje prowadzenia na smyczy i spacer to gdy sim każe załatwić potrzebę to zwierzak powoli idzie i nic po za tym muszę wyłączyć smycz i spacer wtedy kazać zrobić potrzebę to dopiero zwierzak pokręci się chwilę i wtedy robi swoje