Forum Discussion
@xAuroraBorealis
Wedlug komunikatu twoj sterownik karty graficznej wymaga ponownej instalacji. Są dwie opcje albo zainstalowal siie nie poprawnie albo ta wersja sterownika nie pasuje do twojego hardware Nie wiem jaką masz motherboard. Mozesz poszukac u producentow komputerów z identycnym o nazwie takiej jak twoja motherboard - jesli to Asus to u Asusa jesli MSI to u nich jakie sterowniki dla tej karty oni zalecaja do swoich komputerów.
Jesli reinstalacja sterownika nie pomoze to bedziesz musiala próbować instalowac wczesniejsze wersje tego sterownika.
Dodatkowo sprawdź czy karta graficzna jest poprawnie zainstalowana w komputerze - czesto szukamy błedow w software gdy bład jest czysto mechaniczny,
Zauważyłam, że nie tylko ja mam taki problem z tą wersją zestawu. Motherboard to ASrock. Sprawdziłam jeszcze na wszelki wypadek czy wszystkie komponenty są kompatybilne - według producentów są. Sprawdziłam także, czy wersja BIOS jest zaktualizowana i kompatybilna - jest. Wypróbuję jeszcze kilka wersji sterowników, starszych oraz tych zamieszczonych na stronie ASrock. Oczywiście, pozbywając się poprzednich przez DDU w trybie awaryjnym. Dam znać, czy coś przyniosło skutek i jak wygląda sytuacja. Może się przyda komuś, bo widzę, że mało informacji na ten temat w "polskich internetach", ale sporo na zagranicznych forach.
Edit: mechanicznie też skontrolowane, jest okej
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 34 minutes ago
- 21 hours ago