Forum Discussion

bstor's avatar
bstor
New Rookie
1 year ago
Solved

Komunikat o niekompletnej zawartości gry

Witam, mam znowu problem z grą, przy ładowaniu wyświetla się komunikat o niekompletnej zawartości i ostrzeżenie, że przy próbie gry i zapisu mogą się stać rzeczy nieprzewidywalne i zapis gry będzie na zawsze stracony. Zrobiłam małe śledztwo i okazało się, że nie wyświetla mi się w posiadanych dodatkach(mimo, iż posiadam) miejskie życie. Próbowałam stworzyć nowy zapis i również nie widzi w nowym zapisie tego dodatku. Co z tym mogę zrobić? Zaznaczam, że gram na konsoli ps5

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @bstor 

Sprawdź, czy posiadasz Miejskie Życie jako zakupiony dodatek, czy też DLC dostępne w ramach subskrypcji PlayStation.

• bstor's avatar
    bstor
    New Rookie
    1 year ago
    @EA_Kalina Mam w ramach subskrypcji, ale moja subskrypcja jest aktywna cały czas, więc nie wiem gdzie leży problem
  • bstor's avatar
    bstor
    New Rookie
    1 year ago

Czy ten dodatek dostępny za darmo w ramach subskrypcji miał ograniczenie czasowe? I jeśli tak to co mogę zrobić żeby znów działał, nie ukrywam że bardzo mi zależy na save’ie na którym gram 😭

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 days ago
7,572 Posts