Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

Kopiowanie się przedmiotów w ekwipunku simów

Problem z the sims 4 - przedmioty w ekwipunku sima się kopiują, nie da się ich sprzedać ani usunąć proszę o pomoc!

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Wszystko pięknie działa! 🙂 Myślałam, że to wina mojego dość starego komputera, ale na szczęście dzięki tym instrukcją udało mi się wszystko naprawić. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

9 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Problem ten pojawił się wczoraj od razu po uruchomieniu gry po nowej, darmowej aktualizacji. Nie używam żadnych modyfikacji, a gra nie została ściągnięta z internetu tylko legalnie kupiona więc niestety nie mam zielonego pojęcia dlaczego sprawia tyle problemów :/

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Mam ten sam problem ☹️

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

"Problem ten pojawił się wczoraj od razu po uruchomieniu gry po nowej, darmowej aktualizacji. Nie używam żadnych modyfikacji, a gra nie została ściągnięta z internetu tylko legalnie kupiona więc niestety nie mam zielonego pojęcia dlaczego sprawia tyle problemów :/ "

Przyłączam się do pytania koleżanki, mam ten sam kłopot  ☹️

• EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

Witajcie,

W nawiązaniu do zgłoszonego przez Was problemu, na tą chwile nie mamy więcej zgłoszeń raportujących problem z duplikatami w ekwipunku po aktualizacji. Co prawda znalazłam stare raporty z EN forum o podobnym temacie. Na początek zalecam wykonie podstawowych kroków naprawczych w celu wykluczenia uszkodzonych zapisów gry. 

1. W częstych przypadkach uszkodzone pliki zapisu mogą powodować problem z uruchomieniem gry i najlepszym sposobem wykluczenia tego jest tzw. zresetowanie gry Sims 4 - spowoduje to utworzenie nowego "świeżego" folderu ustawień/zapisu celem przetestowania - INSTRUKCJA. Pamiętajcie zanim to zrobicie wykonajcie kopię zapasanych stanów gry.

2. Spróbujcie naprawy gry łatwy szybki i przyjemny krok na początek - INSTRUKCJA

3. Jeśli naprawa nie skutkuje spróbujcie grę po prosto przeinstalować:

1. W aplikacji Origin - > Bibiloteka Moje Gry -> Prawy klik na grę - > Opcja Odinstaluj
      2. Usuń pliki gry (w domyślnej lokalizacji): C:\Program Files (x86)\Origin Game

Dajcie znać czy pomogło.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Czy mogłabym prosić o pomoc? Ostatnio zauważyłam, że mam niepokojący problem - rzeczy w ekwipunku simów się podwajają a ich kopii nie da się sprzedać ani wyrzucić z wyposażenia, a próba zrobienia tego za każdym razem kończy się zawieszeniem gry, przez co muszę ją wyłączyć bez zapisywania postępów. Nie posiadam żadnych modyfikacji do gry. Błąd ten pojawił się po nowej aktualizacji, którą miałam problem zainstalować, ponieważ byłam zmuszona ponawiać ją kilka razy. Może nie jest to poważny błąd gry, bo jak do tej pory nie zauważyłam innych kłopotów z tym związanych, lecz boję się, że grając mogę tylko pogorszyć sprawę. Proszę o pomoc i jak najszybszą odpowiedź 😢

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Wszystko pięknie działa! 🙂 Myślałam, że to wina mojego dość starego komputera, ale na szczęście dzięki tym instrukcją udało mi się wszystko naprawić. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

• EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

Witaj @Inga2106

Dzięki, że dałaś znać co pomogło. Ciesze się, że mogłam pomóc wrócić Ci do gry. 

Pozdrawiam.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 20 hours ago
7,555 Posts