Forum Discussion

Andziochaa123's avatar
2 years ago
Solved

Kupiłam dodatek do the sims 4, ale nie ma go w grze

Witam.

Kupiłam dodatek ,, Licealna lata'' w mediaexpert. Wpisałam kod, i nagle wywaliło mnie aby zaktualizować grę. Gra natomiast nigdzie się nie pokazuje. Po wyszukiwaniu pokazuje się mi opcja aby tą grę zakupić. Podczas włączenia gry mam informację, że ten PAKIET POSIADAM. Niestety nigdzie nie mam możliwości go pobrać! Pisałam do was tyle razy i olewacie sprawę konkretnie. Proszę nie pisać mi o wyczyszczeniu pamięci, naprawianiu, o odinstalowywaniu i ponownej instalacji EA , gdyż już to wszystko zrobiłam co było napisane na forach. Pisałam do was kilka e-maili ale na żaden nie dostałam odpowiedzi. Po kliknieciu na kropeczki na gre patrząc na zawartość dodatków też on się nie wyświetla, dopiero po uruchomieniu gry jest informacja że posiadam dodatek który trzeba zainstalować . PYTANIE GDZIE? JAK? proszę to w tej chwili naprawić, bo opadają mi ręce.

• Hej @Andziochaa123 

Upewnij się proszę, że zostały wykonane wszystkie kroki z naszej listy TUTAJ. Osobiście poradziłabym Ci wykonać wszystkie (nawet ponownie) w kolejności, którą podaliśmy.

Jeśli zajdzie potrzeba dodatkowej konsultacji poprzez czat, kliknij ten odsyłacz.

Edit:

Spróbuj także w całości odinstalować grę podstawową i zainstalowac wszystko na nowo - w kilku przypadkach to zalecenie pomogło naszym graczom.

4 Replies

• Witaj @Andziochaa123 

Przykro mi bardzo, że masz problem z zainstalowaniem dodatku.
    Niestety tutaj na forum nikt nie ma możliwości sprawdzić statusu Twojego zakupu, ani pomóc Ci w zainstalowaniu dodatku.

A sprawdzałaś, czy masz ten dodatek pod okładką gry?

W bibliotece aplikacji EA App musisz przejść do zakładki Biblioteka i tam klikasz na ikonę The Sims 4>Zarządzaj>Zarządzaj dodatkami > przewijasz wszystkie dodatki i wtedy powinien pojawić się "Licealne lata" , a przy nim opcja> zainstaluj.

Jeżeli nie ma tej opcji to sprawdź status zakupu dodatku - "Ustawienia" (w górnym prawym rogu aplikacji)>Moje konto>Mój profil-Zarządzaj - otworzy się strona internetowa>Portal Klienta ( Customer Portal) - i tam w zakładce "Historia zamówień" (Order History ) sprawdzisz status zakupu tego dodatku. Jeżeli będzie tam widać, że dodatek został zakupiony, a w Bibliotece widnieje jako niezakupiony to pozostaje jedynie kontakt z doradcą EA. I musi to być kontakt on-line (nie mail) :https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/Jak-skontaktowac-sie-z-doradca-EA/td-p/5877452

• Niestety nie mam możliwości rozmowy przez czat, próbowałam jak mogę się z kimś porozumieć przez czat ale pojawia się tylko opcja wysłania e-mail. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Andziochaa123 

Upewnij się proszę, że zostały wykonane wszystkie kroki z naszej listy TUTAJ. Osobiście poradziłabym Ci wykonać wszystkie (nawet ponownie) w kolejności, którą podaliśmy.

Jeśli zajdzie potrzeba dodatkowej konsultacji poprzez czat, kliknij ten odsyłacz.

Edit:

Spróbuj także w całości odinstalować grę podstawową i zainstalowac wszystko na nowo - w kilku przypadkach to zalecenie pomogło naszym graczom.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 6 hours ago
7,636 Posts