Kupiłam dodatek do the sims 4, ale nie ma go w grze
Witam.
Kupiłam dodatek ,, Licealna lata'' w mediaexpert. Wpisałam kod, i nagle wywaliło mnie aby zaktualizować grę. Gra natomiast nigdzie się nie pokazuje. Po wyszukiwaniu pokazuje się mi opcja aby tą grę zakupić. Podczas włączenia gry mam informację, że ten PAKIET POSIADAM. Niestety nigdzie nie mam możliwości go pobrać! Pisałam do was tyle razy i olewacie sprawę konkretnie. Proszę nie pisać mi o wyczyszczeniu pamięci, naprawianiu, o odinstalowywaniu i ponownej instalacji EA , gdyż już to wszystko zrobiłam co było napisane na forach. Pisałam do was kilka e-maili ale na żaden nie dostałam odpowiedzi. Po kliknieciu na kropeczki na gre patrząc na zawartość dodatków też on się nie wyświetla, dopiero po uruchomieniu gry jest informacja że posiadam dodatek który trzeba zainstalować . PYTANIE GDZIE? JAK? proszę to w tej chwili naprawić, bo opadają mi ręce.
Hej @Andziochaa123
Upewnij się proszę, że zostały wykonane wszystkie kroki z naszej listy TUTAJ. Osobiście poradziłabym Ci wykonać wszystkie (nawet ponownie) w kolejności, którą podaliśmy.
Jeśli zajdzie potrzeba dodatkowej konsultacji poprzez czat, kliknij ten odsyłacz.
Edit:
Spróbuj także w całości odinstalować grę podstawową i zainstalowac wszystko na nowo - w kilku przypadkach to zalecenie pomogło naszym graczom.