Legenda1256MKSeasoned Newcomer2 years agoLicealne Lata- aspiracja szybkie życie Jak uciec ze szkoły i zostać po lekcjach? Takie zadanie mam w aspiracji.
monik00952 years agoa jak uciec pokryjomu na impreze przez okno bo to ostatnie zadanie z tej aspiracji a niewiem jak
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago7,743 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago7,743 Posts
Recent DiscussionsGra nie chce się uruchomić Dzień dobry. Mam problem z uruchomieniem the Sims 4 od około roku. Gdy próbuję wejść w samą grę pokazuje się powiadomienie, że na tym komputerze nie jest zainstalowany klient Origin, a gdy próbuję we...ea mnie oszukalo, zniknely dodatki, kolekcje i akcesoria Słuchajcie, mam grubą akcję z EA App – zniknęła mi połowa biblioteki! 😱 Czy ktoś z Was walczył ostatnio z EA App o znikające gry? Mam absurdalną sytuację na koncie. Mimo że mam wykupioną masę dodat...Błędy Liczę na naprawę tego hakotomu na zlocie zapaleńców i przenoszenia przedmiotów ze skrzyni do 'kieszeni" sima The Sims Medieval - Sprawdzanie Instalacji nie powiodło się Witam, Nabrałem ochotę zagrać w The Sims Medieval z 2011 roku, jednak po odpaleniu gry, pojawia się informacja taka jak w tytule dyskusji. Sprzęt: - AMD Ryzen 7 5700X 8 rdzeniowy - AMD Rade...Błąd w aspiracji Udany Rodowód Nie mogę ukończyć aspiracji Udany Rodowód, ponieważ nie zalicza mi aspiracji ukończonej przez dziecko. Próbowałam na różne sposoby polecane w necie - i tak nie działa.