Ola2026Ola
1 month agoRising Novice
Lustro
Cześć Nie mogę się pozbyć tego komunikatu próbowałam resetować simkę resetować lustro podróżować z simką na inną parcelę weszłam do Casa przebrałam simkę i to dalej nie chcę zniknąć Interakcję...
Piszę że ona nie ma dziwactw i nie może wypić a tego z komputerem nie mam opcji
Do uruchomienia opcji na Simie, nie używasz jego domowego komputera, tylko Klikasz klawiszem SHIFT na swoim komputerze - przytrzymujesz go, a następnie (równocześnie) klikasz na Sima.
Zanim jednak to zrobisz, to na pasku gry (konsola kodów) - musisz wpisać kod: testingcheats true. Konsolę kodów otwierasz klikając na klawiaturze swojego komputera równocześnie klawisze SHIFT+CTRL+C, następnie na swoim komputerze klikasz ENTER i zamykasz konsolę kodów klawiszami SHIFT+CTRL+C.
Ten kod ( testingcheats true) rekomendowany jest przez twórców gry i potrzebny w rozgrywce z dodatkiem "Zostań gwiazdą", gdyż do uruchomienia niektórych interakcji w zawodzie aktora/celebryty potrzebne są opcje, które uruchamiasz na Simie >przytrzymujesz klawisz SHIFT, a następnie klikasz na Sima i wybierasz określone opcje z tego dodatku. Kod wystarczy wpisać tylko jeden raz i na stałe zostaje uruchomiony w grze (nie trzeba go ponownie wpisywać, przy następnym uruchomieniu gry). Jego aktywacja jest bezpieczna dla gry, a także potrzebna i pomocna do rozgrywki.
Jeżeli po użyciu kodu i kliknięciu na Sima z włączonym klawiszem Shift nadal nie będziesz miała potrzebnych opcji, które pokazałam wyżej na zdjęciach to rozgrywka może być zbugowana - chyba że w grze masz jakieś mody/CC.
Jeżeli tak, to wyjmij z gry folder Mods, usuń z niej plik localthumbcache.package (katalog Dokumenty>Electronic Arts>The sims 4), a następnie napraw grę w aplikacji EA. wejdź do gry (bez modów/CC) i sprawdź tę część rozgrywki, a następnie wyjdź z niej bez zapisywania. Mile widziane byłyby zdjęcia zrobione aparatem "C" w grze, gdyż wtedy latwiej będzie zlokalizować twój problem.
Jeżeli nie masz modów w grze to tylko napraw ją w aplikacji EA, a następnie sprawdź tę część rozgrywki.
A modem Mc Command Center by pomógł?