Forum Discussion

mmichalska2's avatar
6 years ago

MAC OS CATALINA THE SIMS 4

Hej,

Wyskakuje mi sprzeczny komunikat CO NAJMNIEJ JEDNA GRA Z TWOJEJ BIBLIOTEKI NIE JEST OBSŁUGIWANA PRZEZ MAC OSX CATALINA. W GRĘ BĘDZIE MOŻNA GRAĆ WYŁĄCZNIE JEŚLI NIE ZAKTUALIZOWANO SYSTEMU OPERACYJNEGO. Mam system operacyjny Catalina 10.15.2 i tylko jedną grę w bibliotece. W związku z tym komunikat dotyczy gry The Sims 4. Gra działa, wszystkie dodatki w tym UNIWERSYTET działają. Czy jeżeli zaktualizuję komputer, nową dostępną aktualizacją to może wpłynąć na dotychczasowe działanie gry? Zrzut ekranu w załączniku. Ktoś może powiedzieć czego dotyczy ten komunikat?

Pozdawiam

Gosia

3 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    6 years ago
    @mmichalska2

To odnosi sie tylko do gier 32 bitowych.
    Upewnij sie ze twoja gra startuje na 64 bitach
    Wejdz na Origin/Moja biblioteka gier i kliknij prawym myszy na okładkę gry. Wybierz Własciwosci gry , a potem Zaawansowany system uruchamiania. sprawdz tam czy masz ustawione 32 czy 64 bity. Musisz miec 64. Jesli gra chodzi na 64 bitach mozesz spokojnie aktualizowac twojego Maca

Nie jestem pracowikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,318 PostsLatest Activity: 5 days ago