Forum Discussion
Dzisiaj ma to samo po 4 telefona do EA na helpdesk nikt nie umie mi pomóc, jestem mega wściekły gram na 4 kompach na 2 mac i 2 win i na żadnym nagle nie działa bo ciągle ten sam komunikat że gra jest juz uruchomiona, ich instrukcje żeby sprawdzić wjfaj i czy zapore czy zresetować origin nadają się żeby sobie wytrzeć nimi 4 litery. Nawet zrobiłem to co nie powinienem usunąłem wszystko i od nowa pobrałem dalej tak samo, ale żaden z tych "pseudo informatyków" nie chce mnie wysłuchać że według mnie problem polega nie w wifi, zaporach, modach, ktorych nie mam (juz bo nawet od instalowałem pare mebelków) tylko problem leży po zainsalowaniu najnowszej wersji systemu mac os Catalina, bo na movj coś tam działało, bo nadmienie że na mac pro po aktualiczacji nie działało a na imac przed aktu. w tym samym czasie smigało ale co najlepsze na win 10 zdechło też i jak to wytłumaczyć przypadek nie sądze, dodam że simsity, sims 3 i cities skylines również nie dziaała, powtórze przypadek nie sądze. NIestety musze to stwierdzić że EA nie nadąża z aktualizacjmi Origina z najnowszymi systemami (szloch szloch ). Nie po to zapłaciłem 2 kafle za gry żeby nie uzuskać rzeczowych i wyczerpujących info od helpdesk, a dodam że infolinia EA w ogóle nie umie sobie poradzić z urzytkownikami MacOS totalna spychologia, no cóż Polska jest bardzo biedna żeby miec MacOS i by szkolić informatyków w tym kierunku. Mam nadzieje że udało ci się uporać z problemem jeśli tak to porsze o odp będę mega wdzięczny mój e-mail: [edit: email address removed].
[edytowane przez EA_Kuba - usunąłem niepotrzebny komentarz zawierający wulgaryzmy]
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 3 days ago
- 4 days ago