Forum Discussion

evvli's avatar
10 months ago
Solved

Mccc czas leci wolniej

Cześć!

Czy ktoś jeszcze ma taki problem? Korzystam z moda Mccc i chcę sobie ustawić żeby dzień trwał dłużej. Domyślna liczba to 25. Kiedy zmienię chociażby na 27 to momentalnie wariuje mi cały kalendarz. Godziny wydarzeń się psują (zajęcia pozaszkolne nagle odbywają się w nocy :D )w przypadku licealnych lat sprawdzany z piątków przesuwają się na środy itd. Kiedyś także korzystałam z tej opcji i nie miałam takiego problemu. Moda mam aktualnego. 

• @evvli 

Na forum AHQ nie doradzamy jak ustawiać mody w grze. Jedyne co mogę  ci napisać, że nie radzę dotykać tej opcji, gdyż możesz zepsuć sobie całą rozgrywkę, a wtedy już nie odzyskasz swoich rodzin, domów, etc...

Pozdrawiam

2 Replies

• @evvli 

Na forum AHQ nie doradzamy jak ustawiać mody w grze. Jedyne co mogę  ci napisać, że nie radzę dotykać tej opcji, gdyż możesz zepsuć sobie całą rozgrywkę, a wtedy już nie odzyskasz swoich rodzin, domów, etc...

Pozdrawiam

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 3 hours ago