Nie chce załadować mi się gra
Hej, przedwczoraj stworzyłam sobie nową rodzinkę, chciałam wziąć gotowy pusty domek z galerii żeby sobie go umeblować i tak dalej, ale się to ładowało w nieskończoność, więc wyszłam z gry i chciałam wejść od nowa - ale nic z tego. Gdy się jest w menu i kliknę że chcę grać to mi się ekran ładowania ładuje w nieskończoność. Postanowiłam wysunąć mody na pulpit, pousuwać te foldery cache i te inne co się standardowo usuwa, kliknęłam "Napraw" w EA i chciałam wejść od nowa na Simsy, ale nic z tego. Mimo, że włączyłam grę bez modów (bo zakładałabym, że to ich wina) to nic z tego, nadal się nie włącza. Pobrałam Simsy całkiem od nowa, chcę odpalić (oczywiście nadal bez modów) i nadal nic;/ Za żadne skarby już mi Simsy nie chcą się załadować. Jak mogę to naprawić? Oprócz tego co już zrobiłam? Skoro nie chce mi się odpalić gra nawet bez modów to czego to wina może być :/?
[Moved to The Sims 4 PL - CM]
Hej g2l7n3mu4k9p
Udzieliłam Ci odpowiedzi w tym wątku, a zatem ten zamknę jako duplikat aby zachować przejrzystość w wymianie informacji/ odpowiedzi.