Forum Discussion

Marietta2003's avatar
Marietta2003
Seasoned Newcomer
21 days ago

Nie działa mi dodatek Królewskie dziedzictwo

2 dni temu kupiłam dodatek królewskie dziedzictwo, działał mi normalnie nawet po aktualizacji, wczoraj i dzisiaj już mi magicznie nie działa, pokazuje jakbym nie miała go zainstalowane a mam. jak to rozwiązać?

8 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 days ago

Dodam jeszcze, że warto sprawdzić czy dodatki są aktywne w launcherze:

• Przejdź do Rynek > Mój zbiór > Wybór pakietów i zaznacz zawartość, która ma być aktywna w grze.
  • Mam dokładnie to samo, dodatek zakupiony wczoraj i nie działa. Jak to naprawić?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    14 days ago
    EA_Kalina wrote:

Przejdź do Rynek > Mój zbiór > Wybór pakietów i zaznacz zawartość, która ma być aktywna w grze.

heartdreamword​ Czy udało Ci się aktywować dodatek poprzez luncher gry? Upewnij się także, czy status Twojego zamówienia w EA jest zakończony.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    14 days ago

Marietta2003​ , Hagiiii​ , heartdreamword​ 

Najpierw włączcie do grę > główny ekran > kliknijcie po kolei: rynek > Mój zbiór > Wybór pakietów i tam zaptaszkujcie nieaktywne dodatki.

Uwaga! : 

• Mam wszystkie dodatki aktywne, więc u mnie na zdjęciu poniżej widać opcję "aktywne".  
    • Zaznaczcie tylko te nieaktywne. Zaznaczenie i potwierdzenie aktywnych dodatków spowoduje wyłączenie ich w grze!

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 14 hours ago
7,713 Posts