Forum Discussion

nattallie96's avatar
nattallie96
Seasoned Rookie
2 days ago
Solved

Nie działają mi żadne CC w grze, nie mogę też wykonać niektórych interakcji

Ostani raz grałam w simsy w styczniu, dzisiaj postanowiłam zagrać, zrobiłam aktualizacje, ale najpierw wyciągnęłam mody z foldera mods i dopiero zaktualizowałam. Właczyłam modifykacje w opcjach gry i….nie mam nic. Mam puste domy, bez mebli, simowie sa nadzy, bez wlosow. Dodatkowo nie mogę np. Wejsc w telefon. Od razu na początku gry pojawił mi się taki komunikat jak na załączonym zdjęciu. Poradzcie co robic, bo pierwszy raz odkad gram w simsy mam taka sytuacje. 

13 Replies

• KimSugarr's avatar
    KimSugarr
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Mam podobnie, z tym że u mnie nie da się zrobić nic, nawet przemieścić sima i nie mam części modów, chociaż też starałam się przed tym "uchronić". Obawiam się, że na ten moment możemy tylko czekać, bo wątpię, że samemu da się to naprawić

• nattallie96's avatar
    nattallie96
    Seasoned Rookie
    2 days ago

OMG poważnie? Ale ja pierwszy raz ma aż tak poważny problem żeby żadne CC mi nie działało, nigdy czegoś takiego nie miałam. Co ja mam teraz robić😞

• nattallie96​ 

Aktualizacja gry spowodowała, że wszystkie mody i wiele obiektów CC (tryb kupna/budowy i CAS) uległy uszkodzeniu, więc trzeba poczekać na ich aktualizację. Ta łatka spowodowała również nieoczekiwany poziom problemów z modami, przede wszystkim dlatego, że wiele plików pakietów nie jest rejestrowanych jako zainstalowane przez grę i w związku z tym w ogóle nie działają. Na tę chwilę modderzy nic więcej nie wiedzą.

Doradzam przed każdą aktualizacja gry, robić jej kopię zapasową.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago
7,661 Posts