Forum Discussion

kuba_catsklad's avatar
kuba_catsklad
Rising Rookie
2 months ago

Nie działająca cecha kleptomana

Witam gram sobie w wyzwanie w simsach które polega na zbieraniu kasy. Jednak nie wiedzieć czemu cecha kleptomana nie działa. Jak klikam na obraz np w muzeum to nie pojawia się opcja spróbuj zwędzić a jakiś czas temu się pojawiała.

6 Replies

• TAAAKDGY's avatar
    TAAAKDGY
    Seasoned Rookie
    2 months ago

Kleptomani po każdym udanym i nieudanym zwędzeniu czegoś dostają moodlet (okienka, które dają emocje), które blokują interakcję przez czas ich działania. Zależnie od tego czy interakcja była udana lub nie, moodlet będzie pobudzony lub zawstydzony.

• kuba_catsklad's avatar
    kuba_catsklad
    Rising Rookie
    2 months ago

Ja to wiem. Ale mi chodzi o to że od paru dni już mi nie działa. Nie mam nastrójnika nawet jak klikam w obiekt to nie pokazuje mi opcji by spróbować to zwędzić

• kuba_catsklad's avatar
    kuba_catsklad
    Rising Rookie
    2 months ago

Mody nie są tu problemem. Bo wszystkie są zaaktualizowane a przed zepsuciem cechy ani żadnego nie pobierałem ani nie było żadnej aktualizacji

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Na wszelki wypadek warto jest tymczasowo wyciąć Mody z Dokumentów oraz wykonać pozostałe zalecenia z poradnika. Po przetestowaniu tej opcji, będzie zawsze można powrócić do Twoich modyfikacji.

Nie zapomnij także ponownie naprawić grę bez modów.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,313 PostsLatest Activity: 6 hours ago