Forum Discussion

kuba_catsklad's avatar
kuba_catsklad
Rising Rookie
2 months ago

Nie działająca cecha kleptomana

Witam gram sobie w wyzwanie w simsach które polega na zbieraniu kasy. Jednak nie wiedzieć czemu cecha kleptomana nie działa. Jak klikam na obraz np w muzeum to nie pojawia się opcja spróbuj zwędzić a jakiś czas temu się pojawiała.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Na wszelki wypadek warto jest tymczasowo wyciąć Mody z Dokumentów oraz wykonać pozostałe zalecenia z poradnika. Po przetestowaniu tej opcji, będzie zawsze można powrócić do Twoich modyfikacji.

Nie zapomnij także ponownie naprawić grę bez modów.

• kuba_catsklad's avatar
    kuba_catsklad
    Rising Rookie
    2 months ago

Mody nie są tu problemem. Bo wszystkie są zaaktualizowane a przed zepsuciem cechy ani żadnego nie pobierałem ani nie było żadnej aktualizacji

• kuba_catsklad's avatar
    kuba_catsklad
    Rising Rookie
    2 months ago

Ja to wiem. Ale mi chodzi o to że od paru dni już mi nie działa. Nie mam nastrójnika nawet jak klikam w obiekt to nie pokazuje mi opcji by spróbować to zwędzić

• TAAAKDGY's avatar
    TAAAKDGY
    Seasoned Rookie
    2 months ago

Kleptomani po każdym udanym i nieudanym zwędzeniu czegoś dostają moodlet (okienka, które dają emocje), które blokują interakcję przez czas ich działania. Zależnie od tego czy interakcja była udana lub nie, moodlet będzie pobudzony lub zawstydzony.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 3 hours ago