Forum Discussion

SusieDiamond's avatar
SusieDiamond
Newcomer
7 days ago

Nie działające mody po aktualizacji

Witam, po najnowszej aktualizacji mam problem z modami, otóż jak wiadomo po każdej aktualizacji mody są automatycznie wyłączane i trzeba je zaktualizować do danej wersji gry, potem trzeba włączyć zawartość zmodyfikowana w opcjach i wyjść z gry bez zapisywania. Niestety po włączeniu zawartości zmodyfikowanej w grze w menu opcji i zaktualizowaniu przeze mnie modów tych ze skryptami jak i cc, nic nie działa, gra automatycznie wyłącza tą opcje. Pomimo wcześniejszych wspomnianych kroków, cały czas wyskakuje mi to samo powiadomienie pokazane na zdjęciu, to powiadomienie przenosi do poradnika EA help jak ponownie włączyć mody, niestety u mnie nie zadziałał. Czekam na odpowiedz i pomoc :)

1 Reply

• Witaj SusieDiamond 

Ten komunikat pokazuje się, gdy masz w grze zepsute mody i któryś z nich może blokować dostęp do tej opcji. Jeżeli uważasz, ze wszystkie na pewno zaktualizowałaś, to możesz jedynie po kolei sprawdzać je w grze. W tym celu przeczytaj poradnik i zastosuj wszystkie jego wskazówki:  https://forums.ea.com/discussions/the-sims-4-technical-issues-pl/poradnik--jak-si%C4%99-pozby%C4%87-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-w-grze-i-problem%C3%B3w-z-modami-/11091536#M1863

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,116 PostsLatest Activity: 6 hours ago