Forum Discussion

maixik's avatar
1 year ago

Nie działające wyzwanie Kosiarza

Hejka od kilku dni nie działa mi wyzwanie Kosiarza nie pokazują się zadania, nie ma nawet ikonek które wcześniej się wyświetlały a w nich treść zadań mogę tylko podejrzeć to co już zrobiłam i jakie nagrody odebrałam po za tym nic. Wszelkiego rodzaju naprawy gry nic nie dają mam ty na myśli naprawę gry w ea app, usunięcie plików, podmiana plików, odinstalowanie i zainstalownie ponowne simsów, usunięcie folderu ts4 i wygenerowanie nowego przez ponowne uruchomienie gry, NO PO PROSTU NIC NIE POMAGA! Zaznaczę też iż gram bez modów a wyzwanie przestało działać podczas rozgrywki po wyjściu z CAS i od tamtej pory co bym nie robiła to nie działa. Aha i po instalacji od nowa gry na totalnie czystej grze nowo zainstalowanej także się nie wyświetla nic związanego z wyzwaniem kosiarza. Aktualizacja z dnia 22.10.24r. nic nie dała żadnych zmian. Nie wiem już co mam zrobić.PROSZĘ JEŚLI KTOŚ MIAŁ JUŻ TAKI PROBLEM ALBO WIE JAK ROZWIĄZAĆ MÓJ BĘDE WDZIĘCZNA ZA ODPOWIEDŹ.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 9 hours ago
7,594 Posts