Forum Discussion

TolliLion's avatar
5 months ago
Solved

Nie mogę dodać cechy "strachy na lachy" do mojej parceli - "Nagroda Kosiarza"

Hej, nie wiem, czy ktoś też ma ten problem związany z nowym wydarzeniem "Nagroda Kosiarza". Zrobiłam już prawie wszystko związane z drugim tygodniem, ale jedna rzecz, którą nie mogę zrobić to dodać cechy "strachy na lachy" do mojej parceli. Upewniłam się, czy odebrałam nagrodę z tą cechą, zrestartowałam grę, nawet zrobiłam kompletny reset gry i wyjęłam wszystkie mody i nadal niestety ta cecha mi się nie pokazuje w trybie budowania wokół cech parceli.

Jeśli ktoś ma też problem z tym, i jeśli coś udało wam się zrobić, śmiało mówić. Nie wiem, czy to jest kolejny bug, które EA muszą naprawić, ale wiem, że bez tego nie mogę iść dalej. 

• Hej @TolliLion 

W trybie budowy musisz wejść w Panel cech, następnie klikasz na opcję Wyzwania parceli i wybierasz cechę Strachy na lachy. Powracasz do trybu na żywo i wtedy dopiero odbierasz nagrodę.

Po odebrani nagrody możesz powrócić do trybu budowy (nagrody już nie przepadną) i usunąć tę cechę, lub dalej grać>rozgrywając rozgrywkę z tę cechą parceli.

7 Replies

• Hej @TolliLion 

W trybie budowy musisz wejść w Panel cech, następnie klikasz na opcję Wyzwania parceli i wybierasz cechę Strachy na lachy. Powracasz do trybu na żywo i wtedy dopiero odbierasz nagrodę.

Po odebrani nagrody możesz powrócić do trybu budowy (nagrody już nie przepadną) i usunąć tę cechę, lub dalej grać>rozgrywając rozgrywkę z tę cechą parceli.

• OH! Nawet nie wiedziałam, że można kliknąć ten pucharek! Dziękuje bardzo <3

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,020 PostsLatest Activity: 44 minutes ago