Forum Discussion

Pirania080's avatar
Pirania080
Seasoned Newcomer
6 days ago

Nie mogę umieścić zwierzaków w oborze

Hej! Mam pytanie, czy ktoś z Was potrafi rozwiązać problem z umieszczaniem zwierzaków w ich oborach? Od momentu, kiedy zabrałam krowę na Jarmark, nie mogę jej umieścić spowrotem w oborze...Usunęłam oborę, kupiłam nową, kupiłam nowego zwierzaka, naprawiłam grę, nawet odinstalowałam grę i nic się nie zmieniło. Teoretycznie mogę kliknąć na ,,umieść zwierzę", ale praktycznie nie trafia ono do środka i nie można wykonać z nim żadnej interakcji, choć niby widnieje jako ,,dodane". Teraz mam na stanie 2 krowy i lamę i nie wiem co z tym fantem zrobić, a frustruje mnie to, ze tam tkwią i gra nie działa jak należy😅. Jeśli ktoś potrafiłby mi pomóc to go normalnie ozłocę :D Z góry dziękuję za każdą podpowiedź! <3

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago
    • Link do postu, gdzie danuta720Hero+ pisze:
    • Ten problem ma wielu graczy, zajrzyjcie więc na angielską część forum AHQ i w tym temacie opiszcie swój problem (po angielsku), oraz pod pierwszym postem kliknijcie w ikonkę z napisem "Me too". Wtedy twórcy gry (którzy tam zaglądają) będą mogli zobaczyć ilu graczy ma ten problem i wtedy sprawdzą czy na pewno jest to błąd gry.

Błąd był zgłaszany na naszym forum. Możesz obserwować wpisy na forum, gdzie zamieścimy listę dokonanych napraw w grze The Sims 4.

NOWOŚCI I AKTUALIZACJE GRY

• Pirania080  Z tego co wiem, był to błąd gry. Nie jestem jednak pewna, czy został on naprawiony.  Wiem tylko, że taki temat był poruszony na angielskiej części AHQ, wszystkie jednak tematy z poprzedniego forum zostały przeniesione do archiwum. jeżeli masz czas, to możesz je przejrzeć tutaj:

Archiwum

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 4 hours ago