Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

Nie mogę uruchomić gry Sims 4

Nie moge uruchomic gry Sims 4. Mam Oryginalną wersję, klikam w przycisk "graj" i nic, żadnej rakcji. Dodam, ze grę instalowałam, odinstalowywałam, instalowałam od nowa. Nie wiem już co robić. prosze o pomoc. 

• EA_Odix Dziękuję za odpowiedź.

Pomocy szukałam w weekend by choć trochę pograć,ale niestety musiałam wytrzymać do poniedziałku,który rozpoczęłam od telefonu do EA.

Konsultant mnie poinstrułował i już wszystko ok 🙂

Pozdrawiam.

13 Replies

• Zapewne twój program Antywirusowy blokuje miałam tak smamo musisz go na chwile wyłączyć

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago

@Koksu5gram5577 

Odinstaluj do zera kazdy program antywirusowy jaki zainstalowalęś sobie oprocz tych co dostałes z syetemem, 

Uwierz mi Defender na Windowsie czy GateKeeper na Macu dostatecznie chroni twoj komputer.

Graczom ktozy korzystali przedtem z Win7 czy win8 wdrukowalo się na amen, że MUSZĄ miec dodatkowy program antywirusoey i instaliuja go uparcie ii nawet placa za to kasę pomimo ze Windows Defender na Winsowsie czy GateKeeper na Macu to najlepsze programy antuwirusoe i przeciw zlosliwemu oprogramowaniu jakie są. 

Jesli wylaczasz taki program tylko na chwile  na chwilę, to musisz pamietac ze przd nastepna aktualziacja znow musisz go wyłaczyc,  bo znów poblokuje instalacje plikow gry podczas aktualizacjii. i to niekoniecznie tylko jednego, ale na pzykład dodatkowo zablokuje ci Galerie.  Objawem dzialania blokady antywirusa jest też na przykad informacja  ze pomimo ze gra sie wlaczyla poprawnie i wydaje sie ze wszystko jest w porzadku dostajesz info ze gra usunela ci jakies obiekty, Wedlug ciebie nic nie usuneła i nie wiesz o co chodzi, Ale gra usunela obiekty ale obiekty z CAS a nie z rozgrywki bo instalacje tych plików zablokowal antywirus wiec tego nie odkryjesz szybko,  Oczywiscie jak nie mozesz wlaczyc gry to przyczyna moze byc antywirus ktory zablokowal wygenerowanie sie podczas aktualizacji plku TS4.exe , ktory uruchamia grę. 

Po odistalowaniu takiego programu obowiazkow napraw gre nna Origin aby gra doinstalowala te pliki ktorych instalacje zablokowal antywirus

Origin /Moja biblioteka gier - prawym myszy na okladke gry - opcja Napraw .

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 10 hours ago
7,596 Posts