Forum Discussion

misswoonky's avatar
7 months ago
Solved

Nie mogę zminimalizować gry

Do ostatniej aktualizacji wszystko działało. Normalnie minimalizowałam grę skrótem klawiszowym Windows i wychodziłam na pulpit, w google czy spotify. Po aktualizacji, gdy klikam Windows albo odpowied...
  • danuta720's avatar
    7 months ago

Hej @misswoonky 

Masz na myśli minimalizowanie ekranu gry? W grze The Sims 4 wejdź w opcje gry, wybierz zakładkę grafika  > w niej tryb ekranu "okienkowe".

Nadal będziesz miała  grę na całym ekranie, ale pokaże ci się  dolny pasek narzędziowy komputera, a na nim potrzebne ikony. Do tego paska możesz przypiąć ikony najważniejszych programów, przeglądarek, itd... W każdej chwili możesz opuścić grę na pasek narzędziowy (patrz zdjęcie niżej) i wtedy nie będziesz słyszała muzyki, ani innych odgłosów z gry. 

Możesz też po prostu otworzyć przeglądarkę, wtedy gra także się wyciszy, a jej ekran zostanie schowany (pod ekranem przeglądarki), ale nadal będzie aktywny.

Zalecam przed tym zrobić pauzę w grze.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,145 PostsLatest Activity: 4 hours ago