Forum Discussion

leneyyo's avatar
leneyyo
Rising Novice
10 months ago

Nie mogę reinstalować doddatków

Jestem powracającym graczem, ostatni raz grałem w ts4 około 6 lat temu, kiedy gra była uruchamiania na Origin. I pamiętam że wtedy jak zmieniałem urządzenie i zalogowałem się na swoje konto, mogłem ponownie pobrać wszystkie moje rozszerzenia razem z główną grą.

Dzisiaj chciałem ponownie pobrać Origin, ale zauważyłem, że zmieniło się w aplikację EA i po zalogowaniu zauważyłem, że mogę pobrać tylko główną grę, ale nie rozszerzenia, aplikacja mówi mi, że muszę je kupić, mimo że kupiłem je już wieki temu i grałem na swoim koncie, kiedy było ono jeszcze na Origin.

Byłbym wdzięczny za pomoc, bo miałem około 30 rozszerzeń i naprawdę nie chcę ich stracić.

3 Replies

• leneyyo's avatar
    leneyyo
    Rising Novice
    10 months ago

miałem zawsze tylko jedno konto. zalogowałem się do ea tym samym mailem  hasłem co kiedyś do origina. nie mam innego maila. sprawdziłem też skrzynkę i jest na niej mail z 2019 roku odnośnie konta ea więc to na pewno dobry mail. jednak też teraz w ustawieniach konta widnieje że konto powstało kilka dni temu i nie rozumiem jak skoro ewidentnie na koncie od tego maila kiedyś grałem

• leneyyo's avatar
    leneyyo
    Rising Novice
    10 months ago

jak się zalogować samym ea id/nazwa użytkownika?

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 days ago
7,541 Posts