Forum Discussion

oqi1s4tftrto's avatar
oqi1s4tftrto
New Novice
4 hours ago

Obce konto ea podlaczone pod steam

Mam problem poniewaz moje konto steam jest połączone z jakimś ea. Mam wykupione sims 4 wszystkie pakiety dodatki itp oraz sims 3 tak samo wszystko i jest to podłączone pod konto do którego nie mam dostępu. Próbowałam wytłumaczyć na ea help ale te boty wysyłają weryfikację na adres email konta ea do którego nie mam dostępu, mało tego zgłaszałam sprawę do rzecznika praw konsumenckich powiedzieli ze mam isc na policję i zglosic kradzież. Wysyłałam wszystkie dowody bankowe , ze steam no po prostu wszystko i dalej nikt mi nie pomógł , czy to takie skomplikowane żeby odłączyć konto nienależące do mnie i podpiac moje konto ? Użeram sie juz z wami ponad dwa miesiace straciłam mnóstwo pieniędzy oraz nerwow ,czasu . Naprawdę czy ktoś miał taką sytuację i jakoś to rozwiązał????

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 hour ago

Hej oqi1s4tftrto​ 

Rozumiem, że to bardzo frustrująca sytuacja, szczególnie przy takiej ilości zakupów.

Najważniejsze w tym przypadku jest to, że połączenie konta Steam jest przypisane na stałe do konkretnego konta EA i nie da się go zmienić „ręcznie” z poziomu forum ani bez weryfikacji właściciela tego konta.

Tu są 1–2 możliwe scenariusze:

• albo konto EA było kiedyś Twoje, ale utraciłaś do niego dostęp (np. do starego maila lub adres e-mail został zmieniony bez Twojej zgody)
    • albo konto Steam zostało połączone z innym kontem EA przez kogoś nieuprawnionego, co może oznaczać, że ktoś miał dostęp do Twojego konta Steam

Na wszelki wypadek sprawdź proszę, czy jesteś w stanie zalogować się do konta EA wpisując dane konta Steam:

Rozumiem, że kontakt z EA Help mógł być trudny, ale warto spróbować jeszcze raz. Podczas weryfikacji możesz zaznaczyć, że nie masz dostępu do tego adresu e-mail (ze swojej strony dobrze jednak sprawdzić wszystkie skrzynki, do których masz dostęp). Warto też dopytać, czy możliwa jest dodatkowa forma weryfikacji konta.

• oqi1s4tftrto's avatar
    oqi1s4tftrto
    New Novice
    1 hour ago

juz probowalam , weryfikacja idzie na emila do ktrego nie mam dostepu probowalam dziestki razy nie daje to nic ich weryfikacje , czy jest jakis sposob REALNY zeby to odkrecic, moze i to moj stary email bo jakos gralam kiedys w simsy co nie zmeinia faktu ze dalerj jestem tylko gosciem a to jest moje konto ea .

• oqi1s4tftrto's avatar
    oqi1s4tftrto
    New Novice
    1 hour ago

poza tym po wyslaniu wszystkich dowodow oni zamykaja okno . tym bardziej ze podaje im konto ea ktore jest zapisane na tego samego emaila co steam , to jest naprawde chore wszystko , 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 14 hours ago
7,788 Posts