Ocena pracy spada bez powodu
Hej! Mam problem z podstawką, gram na PS5 i próbuję wbić max lvl każdej kariery.
W tym momencie gram dorosłą rodziną 2+2 i o ile w przypadku rodziców idzie wszystko dobrze, to dwie córki zatrzymały się na 8 poziomie swoich karier (tech guru i malarska) i ich ocena pracy się nie poprawia.
Tzn poprawia się, ale tylko w trakcie pracy - wskaźnik pokazuje ocenę dobrą, potem wracają do domu, robią normalne rzeczy i w losowych momentach ocena pracy spada na granicę poprawnej z jeszcze niższą. Jest to naprawdę duży przeskok bez konkretnego powodu.
Wysyłam wszystkich do pracy z wypełnionymi paskami potrzeb, jedyne co to za każdym razem klikam "pracuj ciężko", ale w przypadku rodziców to się sprawdzało. Może mieliście podobny problem i da się go jakoś rozwiązać?
Karierę malarską w przypadku tej simki rozwijam już 2 raz - poprzednia simka, która ją miała zatrzymała się na 9 poziomie i nie dałam rady wbić 10.
Simką, która miała karierę guru techniki zaczęłam robić karierę biznesową i tu nie jestem w stanie w stanie przebić się nawet do 5 przez te spadki, o których wspominałam wcześniej.