Forum Discussion
Przykro mi, że nadal masz problem. Próbuję Ci pomóc, nie jestem jednak jasnowidzem i nie wiem jak to wygląda w Twojej grze.
Jeżeli nadal masz problem to znaczy, że pominęłaś jakiś ważny szczegół. A w przypadku tej parceli liczy się każdy szczegół.
Zbudowałam kilka domów na wynajem i też na początku miałam podobne problemy ze zmianą ich na inny typ parceli.
Ten rodzaj działki, jak już wyżej napisałam, jest specyficzny i najpierw trzeba go zmienić na "residential" - po wyeksmitowaniu z niej wszystkich lokatorów i właściciela budynku. Dopiero wtedy można zamieniać go na inny typ.
Ale po zmianie działki na "residential" trzeba zapisać grę i wyjść z niej. Dopiero po ponownym wejściu do gry można zmieniać typ działki na inny.
Sprawdź też swoje mody w grze. Mozę wyjmij z niej folder Mods i dopiero potem spróbuj mojej metody.
@danuta720 Niczego nie pominęłam, próbuję walczyć z tym od praktycznie pierwszego stycznia.
Fajnie, że próbujesz pomóc, ale ignorujesz fakt że piszę ci, że zrobiłam wszystko, a ty i tak wiesz lepiej że coś pominęłam.
Nie. Nie pominęłam.
Po co miałabym pomijać jakiekolwiek kroki skoro chodzi o to, żeby mi się naprawiła gra, a nie dowalenie ci, że tym razem nie pomogłaś czy coś.
Po prostu dalej nie działa.
I fajnie, że znowu zignorowałaś główny post:
"Gra była naprawiana, testowana na czysto (z nowym folderem w dokumentach, pozbawionych starych save, tray i modów)"