Forum Discussion

Phenomena1683's avatar
8 hours ago

Problem z EA Games po aktualizacji

Sul, sul! Mam problem z odpaleniem EA app po ostatniej, lutowej aktualizacji (a oczywiście bez niej gra nie działa). Poszłam za radą i próbowałam jeszcze raz zainstalować aplikację, ale za każdym razem pojawia mi się info o błędzie: INST-3-1920. Mam Windows 7, 64-bitowy i według wymogów technicznych, spokojnie łapię się na tę aplikację, ALE...  😭 Niestety nie działa, ma ktoś jakiś pomysł? 

1 Reply

• Phenomena1683​ 

Błąd INST-3-1920 w EA App oznacza, że usługa w tle (zazwyczaj EA Background Service) została zainstalowana, ale nie może się uruchomić, co uniemożliwia działanie aplikacji. Naprawisz to najczęściej poprzez ponowne uruchomienie komputera, użycie opcji "Napraw" w instalatorze lub reinstalację aplikacji.

Kroki naprawy błędu INST-3-1920:

• Uruchom ponownie komputer: To najprostszy sposób, który często naprawia problemy z niedziałającymi usługami w tle.
    • Napraw aplikację EA: Pobierz najnowszą wersję instalatora EA App ze strony ea.com, uruchom go i wybierz opcję „Napraw”.
    • Reinstalacja: Odinstaluj EA App, uruchom ponownie komputer i zainstaluj aplikację ponownie.
    • Sprawdź usługi systemu: Upewnij się, że usługa "EA Background Service" nie jest zablokowana przez antywirusa lub zaporę systemu Windows.
    • Wyczyść pamięć podręczną (Cache)

Jeśli problem nadal występuje, upewnij się, że masz stabilne połączenie z internetem i zaktualizowany system Windows.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 18 hours ago
7,636 Posts