Forum Discussion

TokusaShi's avatar
2 years ago

Parcela "do wynajęcia" utknęła jako parcela "do wynajęcia"

Witam,

Mam problem z parcelami "do wynajęcia".

W swojej rozgrywce odkryłam, że zrobiłam nieco za dużo parcel tego typu, więc chciałam je usunąć/pozamieniać na jakiekolwiek inne, wtedy odkryłam że niestety nie da się.

Nie ma opcji, jak w przypadku innych typów parceli, podmiany typu parceli pobierając jakąkolwiek z galerii.

Po ręcznym zmianie typu parceli (wejściu na daną parcelę i przeklikaniu jej typu na np. Bar jak w moim przypadku) nadal nie można usunąć statusu parceli jako "Do wynajęcia".

Jakiekolwiek próby podmiany parceli na jakąkolwiek inną nie działają.

Gra była naprawiana, testowana na czysto (z nowym folderem w dokumentach, pozbawionych starych save, tray i modów) a i tak nie mam możliwości zmiany parceli "do wynajęcia" aby przestała być "do wynajęcia".

Pomyślałam nawet że to gdzie indziej trzeba przeklikać, ani sama nie znalazłam, ani internet nie był pomocny w szukaniu rozwiązania.

Dlatego ostatecznie przybyłam tutaj.

12 Replies

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

@TokusaShi 

Nie ignorowałam Twoich postów.  Napisałam Ci,w jaki sposób ja to zrobiłam i działało - do teraz. Właśnie sprawdziłam grę i faktycznie  ten błąd pojawia się także u mnie.  Przejrzałam też  angielską część forum AHQ i  tam również gracze zgłaszają ten problem. Nie zdążyłam Ci odpowiedzieć,  @Angel06992  mnie ubiegła.

Na przyszłość mam małą prośbę, nie pisz wielkimi literami, ani nie podkreślaj czerwonymi - rozumiem, że jesteś zdenerwowana, ale to nie pomaga, jedynie powoduje większe rozdrażnienie z Twojej strony i mniejszą chęć pomocy z  mojej.

@Angel06992 

Bardzo dziękuję za przesłanie nam linków do tematów z tym problemem.  Mam nadzieję, że twórcy gry szybko naprawią ten błąd.

Pozdrawiam.

• @danuta720 duże litery, pogrubianie i kolorowanie liter ma za zadanie akcentować to, co było przez ciebie notorycznie ignorowane, tak więc nie, dzięki, na przyszłość nie przestanę tego robić.

Właściwie po prostu będę prosiła o pomoc na anglojęzycznej wersji.

@Angel06992 dzięki wielkie ♥ tuptam więc tam meldować, że też mam ten problem.

peace out

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,636 Posts