Forum Discussion
Ea ap nie absolutnie żadnej ma mozliwości ingerowania zdalnie w twoje Dokumenty, zapiosy czy bibliotekę i tam w folder The Sims 4 i to nawet podczas aktualizacji a także przy przenoszeniu sie z Origin.
A czy przypadkiem nie jestes na komputerze Mac? Wtedy oczywiście nie używasz OneDrive ale Mac też ma opcje wysyłania zapisów w chmurę.
Inną możliwością jest, jeśi jestes na Windowsie, że to "zasługa" twojego programu antywirusowego z netu - jesli taki masz.
Sprawdź czy w folderze Dokmenty/.Electronic Arts, czy masz tam jeden folder Sims 4 czy moze dwa. .
A moze uzywasz modów? Script mod mógłby zrobic taki numer...
.
- 3 years ago
Używam komputera z Windowsem, nie Mac. Mam tylko jeden folder The Sims 4 w którym są pliki z savami. Jednak po wejściu do gry nie widzę moich rodzin.
- kreatora3 years agoHero (Retired)@toniesamowite1
Czy za każdym razem po wejściu do gry musisz zaczynać Nową grę?
A jeśli tak to, czy jesteś pewna, że sama ręcznie wyłączyłaś OneDrive ?
Jeśli tego nie zrobiłaś on działa sobie w tle cały czas bez twojej wiedzy.
Zobacz czy to coś zmieni
. https://support.microsoft.com/pl-pl/topic/how-to-cancel-or-stop-sync-in-onedrive-4885c27e-3d89-4d69-be75-2646c71367d3- 3 years ago
Gram tą samą rodziną od 2021 roku, za każdym razem jak włączyłam grę to ona tam była. Dopiero teraz po przejściu na EA zniknęła. Pierwszy raz mi się coś takiego stało.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 2 days ago
- 5 days ago