Podróżowanie w Sims 4 - błąd
Hej,
Mam pewien problem z grą :/ Mianowicie nie mogę przejść do innej parceli niż moja obecna, na której mieszka moja Simka. Kiedy wybieram "podróżuj", a potem moją Simkę, cofa mnie do wyboru świata i znowu muszę wybrać cel, Sima i tak w kółko. Nie mam wgl możliwości odwiedzenia tej parceli. Stwierdziłam, że po prostu odwiedzę ją sama (bez sima) w trybie budowania. Chciałam po prostu zobaczyć, czy opłaca się tam wprowadzić. Jednak wtedy... albo znowu wraca mnie do wyboru świata itd. ALBO crashuje mi grę i wyłączą :/
Chcę zaznaczyć, że za każdym razem, kiedy wystąpi ten błąd, muszę zrestartować grę, a potem odzyskać wcześniejszy save. Straciłam tak już 70 000 $ ☹️
Zaczyna mnie to po prostu denerwować.... Jestem zmuszona do mieszkania na niewielkiej parceli startowej xd
Proszę pomóżcie ☹️
Witaj @komarekkinga1505
A nie masz przypadkiem modów w grze? - jeżeli tak to część z nich może być nieaktualna - przeczytaj Poradnik i zastosuj jego kroki, a następnie napraw grę na Origin.
Jeżeli nie masz w grze żadnych modów to tylko napraw grę na Origin (klikając PPM na okładkę gry).
Daj znać, jak poszło.
Pozdrawiam.