Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiThe Sims
  3. The Sims 4
  4. The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Forum Discussion

Recent Discussions

• 6f292058c14c79d7's avatar

Zmiana ID

Jak zmienic nazwę ID użytkownika w The Sims 4 na Playstation4? Chciałabym zmienic nazwę ID aby mozna bylo mnie znaleźć w galerii pod inna nazwa. Jest taka możliwość? Jeżeli jest to jak to zrobić krok...
    6f292058c14c79d7
    12 hours ago
  • danuta720's avatar

Poradnik: Problem lokatorów niepłacących czynszu w The Sims 4

For Rent posiada znany, uporczywy błąd, który często powiązany jest z uszkodzonymi danymi zapisu lub problemami z podstawową mechaniką pakietu. Na razie jednak nie ma oficjalnego rozwiązania tego pr...
    danuta720
    13 hours ago
  • kcjk23's avatar

Martwe klikanie

Czy wy też macie problem po aktualizacji że klikacie na różne rzeczy i kompletnie nic się nie dzieje . Nie działa nawet na interakcje z ludźmi . Próbowałam robić wszystko i nic nie działa . Czy macie...
    kcjk23
    18 hours ago
  • blazka_solo's avatar

Mody

Nie wiem dlaczego ale gdy chce odpalić mody i klikam w opcjach by włączyć cc i mody to gra mi mówi żeby działało to trzeba uruchomić ponownie a jak tak robię to nagle ustawienia z modami są wyłączone...
    blazka_solo
    18 hours ago
  • olatokarska24's avatar

W tytule klucz jest nieprawidłowy

Powiedz ich że kod taki masz i wyślij im załączniku kod że zdjęciem jaki posiadasOpisie dajesz numer klucza i popisuje się na poprzedniej orgin był poprawny a nie chce się przyjąć pracę nową platform...
    olatokarska24
    18 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.