Forum Discussion

goszkaweronika's avatar
goszkaweronika
New Novice
5 months ago

Powrót do starych wersji gry.

Tak jak wiele osób tutaj, mam problem z grą. Za każdym razem jak wchodzę w rodzinkę wyrzuca mnie do wyboru świata, tak posiadam mody(odinstalowałam je i pobrałam na nowo ale to nic nie dało). Nie miałam tego problemu aż do aktualizacji kilka miesięcy temu także stąd moje pytanie czy mogę to jakoś odwrócić? Odinstalowałam i zainstalowałam grę na nowo i dalej nie mogę grać z modami także na tym etapie po prostu przestałam grać już kolejny miesiąc czekając na aktualizacje w której może coś się zmieni.

5 Replies

• goszkaweronika's avatar
    goszkaweronika
    New Novice
    26 days ago

Poradnik jest nic nie warty. W internecie wiedze tyle osob co gra z modami po najnowszych aktualizacjach, pobieram od nich mody i dalej nic. Tak jak kiedyś wspomniałam dla mnie nie ma sensu grać dopóki coś z tym sie nie zrobi

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    26 days ago

Hej goszkaweronika​ 

Problemem są pobrane mody od obcych osób z internetu, gdyż wtedy nie masz możliwości sprawdzenia, czy te mody na pewno są aktualne.Niestety wiele osób od których pobierasz mody, nawet nie wie, że ma je zepsute.

Dlatego jedynie pobieranie modów z oryginalnych stron ich twórców, daje taką pewność. Ale pod warunkiem, że uważnie czytasz  tekst zawarty pod modem, oraz datę jego aktualizacji, gdyż nie wszystkim twórcom chce się aktualizować swoje mody - wtedy taki mod trzeba na stałe usunąć z gry. 

Poradnik pomaga usystematyzować mody w twoim folderze Mods i pozbyć się z niego zepsutych modów. Ważne, żeby uważnie go przeczytać i zastosować wszystkie jego wskazówki.

Edit: Pobieranie modów z nieznanych źródeł może także skutkować zainfekowaniem komputera złośliwym oprogramowaniem.

• goszkaweronika's avatar
    goszkaweronika
    New Novice
    25 days ago

Używałam poradnika- nic sie nie zmienia, użyłam również nowszych modów(z tego roku)- nic sie nie zmieniło. 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    25 days ago

goszkaweronika​ 

W takiej sytuacji zastosuj te kroki:

1. Z Katalogu Dokumenty/Electronic Arts wyjmij folder gry The Sims 4 na pulpit komputera i włącz grę.
    2. Z CAS wybierz jakiegoś Sima (możesz dodać rodzinę zapisaną w poprzedniej grze do Biblioteki, a następnie  wysłaną do Galerii).
    3.  Po umieszczeniu Sima/Rodziny w wybranym domu z gry, sprawdź  czy teraz nie ma błędów.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 11 hours ago
7,694 Posts