stachurskRising Rookie1 month agoProblem przy Zatrudnianiu sprzedawcyMam parcele z basenem podczas imprezy, chciałem zatrudnić sprzedawce do "kiosku z jedzeniem" Pieniądze zabrało (wielokrotnie) sim nie dotarł Platforma: PC Nie używam żadnych modów ani innych dodatków 2026-06-14 22-14-13.mp419.3 MB
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 31 seconds ago7,828 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 31 seconds ago7,828 Posts
Recent DiscussionsBiały ekran Copperdale 3 miesiące temu chciałem zmienić parcele mieszkalną w Copperdale na wynajem. Wyrzuciło mnie z gry i od tego momentu jak chce wejść z trybu głównego ekranu lub podróżować z simem do Copperdale to mam ...Nie udało się zaktualizować The Sims 4 z powodu błędu odmowy dostępu... Próbuję zaktualizować The Sims 4, ale pojawia się komunikat "Nie udało się zaktualizować The Sims 4 z powodu błędu odmowy dostępu do failed to resize existing file." Nie mam oprogramowania antywiruso...Gra nie chce się włączyć Mam aplikację EA na MacBooku, do wczoraj wszystko działało prawidłowo. Od wczoraj gra nie chce się włączyć, próbowałam wylogować się z aplikacji i zalogować ponownie, zresetować laptopa i "naprawić" ...Zepsuty rynek Chciałem dziś odebrać darmowe przedmioty z rynku, ale nie mogę bo coś jest nie tak z wyświetlaniem: i pod tym ciągiem liter w nic nie ma Mam Problem z znikanie statusu żony Jak wychodzę w zarządzanie światami a później w Zarządzaj rodzinami i naciskam na rodzinę którą gram a później Edytuj,dodawaj lub usuwaj simów z rodziny w aplikacji stwórz sima są oni zaznaczeni jako...