stachurskRising Rookie17 hours agoProblem przy Zatrudnianiu sprzedawcyMam parcele z basenem podczas imprezy, chciałem zatrudnić sprzedawce do "kiosku z jedzeniem" Pieniądze zabrało (wielokrotnie) sim nie dotarł Platforma: PC Nie używam żadnych modów ani innych dodatków 2026-06-14 22-14-13.mp419.3 MB
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 35 minutes ago7,786 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 35 minutes ago7,786 Posts
Recent DiscussionsSim nie wykonuje interakcji (kąpanie psa, adopcja, leczenie pacjentów) Nie działa kąpanie i adopcja psa. Nie działa leczenie chorych w dodatku Witaj w pracy. Sim nie wykonuje tego polecenia. nie można zaadoptować zwierzaka Mam problem z adopcją psa, ponieważ gdy naciskam "zaadoptuj zwierzaka", nic się nie dzieje. Zwierzak nie jest dodawany do rodziny, a mam tylko jedną osobę w rodzinie. Co mam zrobić ?. Rozgrywka się zawiesza Cześć, gra ktoś z was może na konsoli PS4 i mierzył się z problemem zawieszającej się gry? Od jakiegoś czasu mam ten problem i nie mam pojęcia, co może być przyczyną, gra nie chodzi płynnie i ma częs...Drzewo genealogiczne Cały czas w grze mam błędy w drzewie genealogicznym. Dodają się jakieś irracjonalne związki i połączenia. Np. moja simka ma dziecko z simem, a nagle ona jest jego siostrą. Albo jak dwóch nastolatków ...The Sims 4 - częste crashe, zacinanie gry i powracające błędy po aktualizacjach Moje zgłaszane błędy nadal są .Kolejne aktualizacje dokładają nowe (te zgłaszane i usunięte u innych).Budowanie .rozbudowywanie domów co chwila wywala z gry .Gra staje się koszmarem , po 30 minutach ...