Problem z cas
Hejka mam problem odnośnie cas - nie laduje sie
i tak wiem ze byl problem z kolumnami z modem, ale to nie to bo go nie posiadam nawet. Problem jest tez taki ze nie moge edytowac tylko simow istniejacych juz, kiedy klilam aby stworzyc nowych albo kogos wprowadzić to wszystko dziala. Nie dxiala jak klikam np przebierz sima na lustrze itp ( laduje mi sie caly czas wtedy kryształek) pomocy co robic strasznie męczące 😭
Na to wygląda, że niestety nieaktualne mody (które nadal masz w grze) zepsuły ci rozgrywkę.
W takiej sytuacji sprawdź tę część rozgrywki w nowej, czystej grze >jak to zrobić:
1. W katalogu Dokumenty/Electronic Arts >do folderu The Sims 4 dopisz jakąś nazwę, np "stara gra".
2. Włącz grę - nad folderem The Sims 4-stara gra utworzy się nowy folder "The Sims 4".
3. Wejdź do nowej gry > wejdziesz przez CAS>wybierz tam jakiegoś Sima>umieść go w jakimś domu>zapisz grę według opcji "zapisz jako" i wyjdź z niej.Następnie:
1. Ze starego folderu gry skopiuj pliki/foldery i przenieś je (zamień z tymi samymi plikami) do nowego folderu gry:- Tray
- saves
-TrayDeletedItems
3. Włącz grę i sprawdź tę część rozgrywki.