Problem z dodatkami sims 4
Hej, Mam problem z dodatkami do the sims 4. Ostatnio zakupiłam sobie w sklepie stacjonarnym Wiejska Sielanke no i wpisałam kod ale musiałam pobrać EA APP by go zainstalować, co też zrobiłam lecz gdy weszłam do gry po instalacji dodatku pokazywał mi sie komunikat by zrestartować grę by zakończyć jego instalację. Wychodziłąm i wchodziłąm do gry pare razy ale nic się nie zmieniało, nawet ją naprawiałam i nic. Tutaj na forum niby znalazłam różne odpowiedzi na ten problem jednak żadne z nich mi nie pomogło. Resztek Origina nie mam, folder sims 4 usuwałam z folderu Origin Games co spowodowało odinstalowanie wszytskich moich dodatków i teraz ten komunikat co pojawiał się tylko przy Sielance pojawia się przy każdym gdzie według EA APP mam wszystko zainstalowane. Dodatkowo za każdym razem gdy wchodzę do gry pokazuje mi, że jestem bez połączenia co jest błędne, ponieważ mam internet i to dobry. Restartowanie komputera również nic nie dało. Proszę o pomoc :cc
- @Rokiccanka
Nie pozostaje ci nic innego jak zamknac kompletnie apke Ea, bo obowiazkowo musisz wylogować się z niej i pobrac sobie Origin z tego linku.
https://www.dm.origin.com/download
Zainstalujj go i pobierz jeszcze raz wszystkie dodatki.
Potem zamnknij ten Origin wyloguj sie z niego i zaloguj sie na EA ap i sprawdź czy masz wszystkie dodatki tam w bibliotece i czy gra bedzie sie z EA apki uruchamiać. Teoretycznie powinna i to bez zadnej twojej ingerencji w foldery. gry
Mozesz miec jednoczesnie i Origin i EA apke na komputerze tylko nie wolno byc zalogowanym na obie te aplikacje jednoczesnie, bo sie skopią totalnie.