Problem z dodatkiem miejskie życie
Zainstalowałam dodatek miejskie życie, stworzyłam simkę i grę zapisałam. Kiedy chciałam nią zagrać następnego dnia wyskoczyło mi powiadomienie:
NIEKOMPLETNE DANE GRY
Nie udało się wczytać wszystkich danych gry. Zapisana gra odnosi się do otoczeń, które zostały odinstalowane lub nie są dostępne z innego powodu. W razie kontynuacji gry mogą występować różne braki danych lub nieprzewidywalne rezultaty. Jeśli zapiszesz grę, brakujących danych nie da się odzyskać w żaden sposób.
Domyślam się, że u mnie ten dodatek nie jest dostępny z innego powodu, bo przecież gdybym chciała go odinstalować to musiałabym odinstalować całą grę. Na origin mam napisane: The Sims 4 Miejskie życie- gra zainstalowana.
Konieczne będzie odinstalowanie całej gry i zainstalowanie od nowa? Czy da się tego jakoś uniknąć? Nadmienię jeszcze, że kiedy wchodzę na menu główne ikonka miejskiego życia jest dostępna, a mimo to gra twierdzi, że dane są niekompletne.
PROBLEM ROZWIĄZANY!
na początku kliknęłam aktualizuj w origin- nie podziałało, ale potem kliknęłam napraw i wygląda na to, że się udało!