Forum Discussion

czaaarnetti's avatar
10 months ago

Problem z domem rodziny SIMS 4

Witam, dziś jest 11.11.2024

Gram na moim koncie EA i odkąd z powrotem zainstalowałam EA i włączyłam SIMS4 to nie miałam starych rodzin chyba, że przeoczyłam, ale wątpię. W każdym bądź razie dwa dni temu stworzyłam nową rodzinę, wprowadziłam ją na parcelę, zaczęłam budować dom na jednym komputerze, potem na drugim komputerze włączyłam zobaczyć czy jest rodzina itp.  miałam ją, a więc wszystko działało). Wszystko zapisywałam tu i tu. 

Problem polega na tym, że kiedy po sprawdzeniu wyłączyłam grę i zdecydowałam sie pobrać mody (różne dodatki do domu), to po włączeniu gry ponownie nagle przywróciły mi się stare rodziny, które stworzyłam kiedyś. Byłam w szoku, że je zobaczyłam. Przejrzałam wszystkie pobrane dzisiaj mody i je usunęłam z folderu na mody. Pamiętam, że przedtem były jakieś 3/4 mody chyba? po prostu coś w tym folderze . Ale nie pamiętam, które bo zostały mi mody, które mają zupełnie stare daty. Moją rodzinę-nową, którą tworzyłam 2 dni temu mam w bibliotece na moim profilu(całe szczęście!), ale usunął mi się jej dom! Kliknęłam w EA napraw TS4, nie pomogło. Usunęłam wszystkie stare rodziny. Wysłałabym więcej zdjęć, ale nie mogę więcej niż 3.

Jak odzyskać ten dom, co sie mogło stać, o co chodzi?

No RepliesBe the first to reply

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,362 PostsLatest Activity: 3 hours ago