Forum Discussion

aneczka34567's avatar
aneczka34567
Seasoned Novice
4 months ago

Zdjęcia w grze mają słabą jakość po ostatniej aktualizacji

Po ostatniej aktualizacji  The Sims 4 zauważyłam problem z jakością zdjęć robionych przez simów aparatem w grze. Zdjęcia wychodzą bardzo słabej jakości - rozmazane, niskiej rozdzielczości.  Mam zainstalowane mody i cc, ale wszystko mam zaktualizowane do najnowszej wersji:

• mc command center
  • Basemental drugs
  • pose player
  • teleport any sim
  • searchable pose player
  • Ea eyelashes remover
  • cc głównie ubrania, fryzury i akcesoria

W załącznikach dołączam zdjęcia moich ustawień graficznych oraz tego, jak wyglądają te zdjęcia robione przez simów w grze.

Czy ktoś ma podobny problem? Będę wdzięczna za każdą pomoc albo sugestie co sprawdzić

6 Replies

• wikipedyyy's avatar
    wikipedyyy
    Seasoned Rookie
    4 months ago

Może to też zależeć od trybu laptopa włączonego w opcjach gry

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    4 months ago

Sprawdź jeszcze raz swoje mody >  pose player dawno nie był aktualizowany (kilka lat),  podobnie jak EA eyelashes remover i inne mody, które wymieniłaś. (czytaj uważnie daty ich aktualizacji oraz opisy pod zdjęciami modów). Znajdziesz je tylko na oryginalnych stronach autorów tych modów.

Najnowsza aktualizacja gry jest szczególnie istotna, gdyż  zmieniła wiele skryptów w trybie CAS dotyczących skorek, oczu, rzęs, makijaży, etc...  Zmieniła też niektóre funkcje dotyczące rozgrywki w grze, oraz zepsuła wszystkie modyfikacje ze skryptami oraz drobne mody, takie jak tło w głównym menu gry, mod na ilość kolumn i inne. 

Zastosuj wskazówki z poradnika: Poradnik : Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami. | EA Forums - 11091536

Edit:  Deaderpool właśnie wydał nową wersję  swojego moda mc command center.

• aneczka34567's avatar
    aneczka34567
    Seasoned Novice
    4 months ago

Dzięki za wszystkie sugestie. Sprawdziłam wszystkie swoje mody i wszystkie są zaktualizowane, w tym Pose Player, EA Eyelashes Remover i inne, które zostały wymienione. Sprawdzałam je na oryginalnych stronach autorów. Zastosowałam się również do wskazówek z poradnika, ale niestety problem nadal występuje.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 56 minutes ago
7,582 Posts